Adalet Bakanı Bozdağ: "İlk verilere göre uzaktan kumandalı bir EYP'nin patlatıldığı değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz ve ilgili birimlerimiz gerekli tahkikatları sürdürmektedir. Bu alçak pusuyu kuran hain katiller en kısa sürede yakalana

Adalet Bakanı Bozdağ: "İlk verilere göre uzaktan kumandalı bir EYP'nin patlatıldığı değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz ve ilgili birimlerimiz gerekli tahkikatları sürdürmektedir. Bu alçak pusuyu kuran hain katiller en kısa sürede yakalanacaktır."

Adalet Bakanı Bozdağ: İlk verilere göre uzaktan kumandalı bir EYP'nin patlatıldığı değerlendirilmektedir. Güvenlik güçlerimiz ve ilgili birimlerimiz gerekli tahkikatları sürdürmektedir. Bu alçak pusuyu kuran hain katiller en kısa sürede yakalanacaktır.
İHA