Acil çağrı karşılamada Eskişehir birinci oldu

Acil çağrı karşılamada Eskişehir birinci oldu, başlıklı haberin detayında; Mümkün olan en kısa sürede acil çağrıların doğru bir şekilde alması için çalışmalarını yürüten Eskişehir Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü, 1 saniyenin altında çağrı karşılayarak Türkiye birincisi oldu.

Son dönemde yaşanan deprem, yangın, sel gibi afetlerde acil çağrı hizmetinin önemi bir kat daha artarken, Eskişehir Valiliği 112 Acil Çağrı Merkezi, Eskişehirlilerin acil çağrılarına 1 saniyenin altında cevap veriyor. 4 Kasım 2020 tarihinde faaliyete geçen 112 Acil Çağrı Merkezi, Emniyet, Jandarma, Sağlık, AFAD, İtfaiye ve Orman ile ilgili acil çağrılarda vatandaşın beklemeden rahatlıkla erişebilmesini amaçlıyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Acil çağrı karşılamada Eskişehir birinci oldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.09.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Acil çağrı karşılamada Eskişehir birinci oldu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.