Açık Hava Takımlar Türkiye Şampiyonası sona erdi

TAKİP ET

Açık Hava Takımlar Türkiye Şampiyonası sona erdi, başlıklı haberin detayında; Açık Hava Takımlar Türkiye Şampiyonası sona erdi. Nefes kesen müsabakalara sahne olan şampiyonanın son gününde dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi.

Reklam
Reklam

Törene Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Tokgöz katıldı. Madalya töreninin ardından açıklamada bulunan İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, "Böylesine önemli tesisin Kayseri’ye kazandırılması ve Türkiye Şampiyonasına ev sahipliği yaptığımız için mutluyuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Şampiyonada dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Açık Hava Takımlar Türkiye Şampiyonası sona erdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Açık Hava Takımlar Türkiye Şampiyonası sona erdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.