Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ta geleceği belli oldu

TAKİP ET

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında Abdullah Avcı'nın durumunun ne olacağı merak ediliyor. Avcı, kongreye kadar takımın başında kalacak. Yeni yönetim çalışmak istemezse Avcı dönemi sona erecek.

Reklam
Reklam

Başakşehir'den ayrılıp sezon başında Kartal'ın başına geçen Avcı, lige ve Avrupa'ya kötü bir başlangıç yaparken Orman'ın ani istifa kararıyla da bir şok daha yaşadı. Kararı öğrendikten sonra kendisinin de istifasını vereceği yönünde dedikodular çıkan Avcı'nın tüm yaşananlara rağmen Trabzonspor maçına odaklandığı kaydedildi. Futbolcuların da dikkatinin saha içinde kalmasını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, hafta boyunca yönetimde yaşanan krizin takıma yansımaması için çaba gösterecek.

YENİ YÖNETİM İSTEMEZSE AVCI DÖNEMİ BİTİYOR
Habertürk'te yer alan habere göre; Yönetimde yaşanabilecek olası değişim halinde Avcı'nın da planını belirlediği kaydedildi. 56 yaşındaki çalıştırıcı, olağanüstü kongreye kadar takımının başında kalmaya devam edecek. Avcı, seçimin ardından yeni yönetimin önünü açmak için istifasını verecek. Eğer yeni yönetim Avcı ile devam etmek isterse istifa değerlendirmeye alınmayacak. Yeni yönetimin istememesi halinde ise Avcı dönemi sona erecek.

AVCI VE FİKRET ORMAN GÖRÜŞTÜ
Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın istifa kararı sonrasında Teknik Direktör Abdullah Avcı ve Orman bir araya geldi. Yöneticilerin de yer aldığı toplantıda Fikret Orman, Abdullah Avcı'nın görevine aynı şekilde devam etmesini isterken, "Sen takımı Trabzonspor maçına hazırla. İdari konular takımı etkilemesin" ifadelerini kullandı.