ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı'ndan geçti

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Deniz Kuvvetleri'ne ait savaş gemisi 58 borda numaralı 'USS Laboon', Çanakkale Boğazı'ndan geçerek, Marmara Denizi'ne doğru yol aldı.

Reklam
Reklam

Ege Denizi’nden saat 08.00’de Çanakkale Boğazı’na giriş yapan ABD Donanması’na ait 58 borda numaralı ’USS Laboon’ isimli savaş gemisi saat 09.20 sıralarında Çanakkale önlerinde oldu. Kilitbahir Kalesi ve ‘Dur Yolcu’ sembolü önünden geçen savaş gemisi, Nara Burnu’nu da döndükten sonra Marmara Denizi’ne doğru yol aldı.
ABD savaş gemisine boğaz geçişi sırasında Türk Sahil Güvenlik botu refakat etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "11.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "ABD savaş gemisi Çanakkale Boğazı’ndan geçti" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.