ABD polisi yanan arabada mahsur kalan baygın köpeği son anda kurtardı

ABD polisi yanan arabada mahsur kalan baygın köpeği son anda kurtardı, başlıklı haberin detayında; ABD'nin Colorado eyaletinde polis, yanan bir araçta mahsur kalan baygın haldeki köpeği ölmekten son anda kurtardı.

ABD'nin Colorado eyaletinde Douglas County Şerif Ofisinden bir polis, araç yangını ihbarı üzerine hızla olay yerine geldi. Michael Gregorek adlı polis, yanan arabada bir köpeğin mahsur kaldığını öğrendi. Köpeği kurtarmak için hemen harekete geçen Gregorek, aracın camlarını kırdı. Araç sahibi kırılan camdan elini uzatarak köpeğe ulaştı. Polis Gregorek'in zehirli duman riskine karşın gösterdiği çaba sonucu baygın halde olan ve ağzından köpüklü salya akan köpek ölümden son anda kurtarıldı. O anların görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yayılınca Gregorek halkın takdirini topladı. Temiz havayla temas eden köpeğin kısa süre sonra kendini toparladığını belirten Gregorek, O anda köpeği arabadan çıkarmaktan başka hiçbir şeyin önemi yoktu dedi.




ABD polisi yanan arabada mahsur kalan baygın köpeği son anda kurtardı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 05.02.2022 tarihinde Dünya haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. Dünya haberleri kategorisinde yer alan ABD polisi yanan arabada mahsur kalan baygın köpeği son anda kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)