A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz

TAKİP ET

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz, başlıklı haberin detayında; Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın başına Alman teknik direktör Stefan Kuntz'u getirdi.

Reklam
Reklam

A Milli Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oldu. TFF, resmi siteden 58 yaşındaki teknik adamı duyururken, şu ifadelere yer verdi:

"TFF Yönetim Kurulumuz, A Millî Takım Teknik Direktörlüğü görevi için Sayın Stefan Kuntz ile anlaşmıştır. İmza töreni 20 Eylül Pazartesi günü saat 15.00’te Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde düzenlenecektir. Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz."


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan A Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.