9 günlük bayram tatilinde Afyonkarahisar'dan 400 bin araç geçiş yaptı

9 günlük bayram tatilinde Afyonkarahisar'dan 400 bin araç geçiş yaptı, başlıklı haberin detayında; Türkiye'nin en önemli kavşak kentlerinden birisi olan Afyonkarahisar'dan 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca yaklaşık 400 bin aracın geçiş yaptığı belirtildi.

Ege Bölgesi’nin yol ayrımı olan Afyonkarahisar’da önceki yıllarda olduğu gibi yine araç geçişlerinde rekor kırıldı. Ankara, Antalya, İzmir, Konya, Kütahya, Uşak ve Isparta’nın yol ayrımı olan Afyonkarahisar’dan 9 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca 400 bine yakın aracın geçiş yaptığı öğrenildi. Geçiş yapan araçların en çok tatil beldelerinin yoğunlukta olduğu bölgeleri gittikleri öğrenildi. Araçların en çok tatilin ilk günü ve son günü kentten geçiş yaptıkları ifade edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"9 günlük bayram tatilinde Afyonkarahisar’dan 400 bin araç geçiş yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.07.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan 9 günlük bayram tatilinde Afyonkarahisar’dan 400 bin araç geçiş yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.