80 kişilik ekip kenti temizliyor

TAKİP ET

80 kişilik ekip kenti temizliyor başıklıklı son dakika haberinde; Düzce Belediyesi tarafından oluşturulan 80 kişilik ekip, çim biçme, yabani otların temizliği ve parklardaki bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Düzce Belediye Başkan Faruk Özlü’nün “Düzce bizim evimiz” sloganıyla başlattığı çevre çalışmaları kapsamında, temizlik, çiçek ekimi, park ve bahçelerin bakımları ve yabani ot temizliği çalışmaları yapılıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 80 saha personeli ve iş makinesi destekli 15 çalışanından oluşan 13 ekip ile sahaya inerek, temizleme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"80 kişilik ekip kenti temizliyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "80 kişilik ekip kenti temizliyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.