8. kattan düşen şantiye şefi feci şekilde can verdi

TAKİP ET

8. kattan düşen şantiye şefi feci şekilde can verdi, başlıklı haberin detayında; Erzurum'da yapım aşamasındaki inşaatın 8. katından bilinmeyen bir sebepten dolayı düşen şantiye şefi hayatını kaybetti. Şahsın düşerken tutunduğu koruma fileleri ise ölümüne engel olamadı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre olay, Yakutiye ilçesine bağlı Rabia Ana Mahallesi Recep Akdağ Bulvarında saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Yapım aşamasında olan bir inşaatın şantiye şefliğini yapan Arif K. inşaatın 8. katına çıktı. Arif K. çalışmaları kontrol ettiği sırada henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı dengesini kaybederek 8. kattan zemine düştü. Arif K. düştüğü sırada inşaatta bulunan koruma filelerine tutunsa da düşmesine çare olamadı.

Çevredeki kişilerin ihbarı üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Arif K. olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Şantiye şefi Arif K. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"8. kattan düşen şantiye şefi feci şekilde can verdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan 8. kattan düşen şantiye şefi feci şekilde can verdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.