7 milyonluk villasıyla gündem MasterChef Güzide'nin kardeşi bakın ne iş yapıyor

TAKİP ET

En son 7 milyonluk villasıyla olay olan MasterChef Türkiye yarışmacılarından Güzide Mertcan'ın, iddialı yemekleri kadar özel hayatı da merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

MasterChef Türkiye'nin daha ilk bölümden en çok konuşulan isimlerinden biri olan Güzide Mertcan'ın 7 milyonluk villası, eşinin mesleği derken şimdi de akrabaları merak ediliyor. Güzide Mertcan'ın kardeşi Tuğba Tokmak bambaşka biri çıktı. Son günlerde zengin eşi ve 7 milyonluk villası ile sık sık konuşulan MasterChef Güzide'nin kardeşi Tuğba Tokmak'ta ablasının popülaritesi sayesinde kitlelerce tanınır hale geldi.

MasterChef'in yeni bölümüne yarışmacıların bir yakını katılacak. Güzide Mertcan'a aşlik eden isim ise kardeşi Tuğba Tokmak olacak. Güzide Mertcan sosyal medya hesaplarında kardeşi ile olan pozlarını sık sık paylaştığı için birçok takipçisi zaten Tuğba Tokmak'ı tanıyor. Peki kimdir moda ikonlarını aratmayan Güzide Mertcan'ın kardeşi Tuğba Tokmak...

Tuğba Tokmak kardeşi Güzide Mertcan gibi yemeklere değil tekstil işine gönül vermiş. Tuğba Tokmak, birkaç kez iflas etse de hayallerinden vazgeçmemiş. Giyime, kuşama ve modaya meraklı olan Tokmak, şimdilerde tesettür giyimin öncülerinden olan iki markanın sahibi. Kardeşi Güzide Mertcan'ın ünlenmesi ile popülaritesini arttıran Tuğba Tokmak'ın instagram'da 31 bin takipçisi var. Sık sık sahibi olduğu markanın tesettür kıyafetlerinin giyerek poz veren Tuğba Tokmak moda ikonlarını aratmıyor. Güzide Mertcan'ın kardeşinin Ecrin adında bir kızı var.