7 Aralık Üniversitesi'nde 2021 stratejisi belirlendi

TAKİP ET

7 Aralık Üniversitesi'nde 2021 stratejisi belirlendi, başlıklı haberin detayında; Kilis 7 Aralık Üniversitesi İç Kontrol Sistemi İdare Çalışma Grubu üyeleri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Ali Yıldırım başkanlığında toplandı.

Reklam
Reklam

Toplantıda Rektör Danışmanı Dr. Öğretim Üyesi Ali Kestane tarafından Üniversite de iç kontrol uygulamalarının hayata geçirilmesi ve uygulanmasında etkinliğin sağlanması hususunda bilgiler verildi. Yol haritası oluşturulduğu toplantıda İdare çalışma grubu tarafından, iç kontrol noktasında üniversitenin kontrol ortamı, risk değerlendirme, kontrol faaliyetleri, bilgi ve iletişimin sağlanması ile izleme konularında gerçekleştirilmesi öngörülen hususlar gündeme getirildi. 2021 yılı içerisinde ilgili konularda gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler gündeme getirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"7 Aralık Üniversitesi’nde 2021 stratejisi belirlendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan 7 Aralık Üniversitesi’nde 2021 stratejisi belirlendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.