69'luk milyoner, 49 yaş küçük sevgilisiyle görüntülendi

TAKİP ET

Ünlü milyoner Flavio Briatore, kendisinden 49 yaş küçük sevgilisi Benedetta Bosi ile tatil yaparken görüntülendi.

Reklam
Reklam

Ünlü multimilyoner ve eski motor yarışları patronu Flavio Briatore, kendisinden 49 yaş küçük sevgilisi Benedetta Bosi ile Kenya tatilinde görüntülendi. Ayrıca Briatore, eski eşi Elisabetta Gregoraci'den 2017 yılında boşanmıştı. 69 yaşındaki Flavio Briatore'nin 20 yaşındaki sevgilisi, Milano'da hukuk eğitimi alan bir genç kız. 2017 yılında katıldığı yerel bir güzellik yarışmasında birinci olan Benedetta, şimdilerde 69 yaşındaki sevgilisi ile Kenya tatilinde stres atıyor.

Söylentilere göre Flavio, genç sevgilisini pahalı hediyelere boğuyor. Roma'da bir otelde tanışıp jet hızıyla aşk yaşamaya başlayan çiftin, samimi halleri dikkat çekti. Görüntülerde, 69 yaşındaki milyonerin, 20'lik sevgilisinin kalçasına dokunduğu anlar yer alıyor. 350 milyon euro'luk bir serveti olduğu tahmin edilen ünlü milyoner ve hukukçu sevgilisi, tatil boyunca bir an olsun birbirlerinin yanından ayrılmadılar.

Eski Renault patronunun, Alman model Heidi Klum'dan bir de çocuğu var. Dünyaca ünlü model Naomi Camphell de, Briatore'nin ilk ünlü sevgililerinden biri.