60 yaşındaki model, Genç kızlara taş çıkarttı

TAKİP ET

İngiltereli 60 yaşındaki model Nicola Griffin, bir iç çamaşırı koleksiyonu için kamera karşısına geçti. Özgüvenli tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Griffin, ''sınırları zorluyorum, kendime oldukça güven duyuyorum!'' dedi.

Reklam
Reklam

Nicola Griffin, 'Sports Illustrated' dergisine poz veren en yaşlı kadın ünvanını aldı.

Büyük beden modeller ve 45 yaş üstü kişiler için online ürün satan bir markanın reklam yüzü olan Griffin, 53 yaşındayken bir mankenlik ajansı tarafından keşfedildi.

İç çamaşırlı cesur pozlarıyla adından söz ettiren 60 yaşındaki model, ''İç çamaşırı çekimlerini çok seviyorum çünkü kendimi olduğum yaşlardan daha emin ve daha özgüvenli hissediyorum. Kusurlarımı seviyorum. Yaş grubumu temsil ediyorum ve diğer orta yaşlı kadınların kendilerini kucaklamalarını teşvik etmeyi umuyorum. 50'li yaşlarımı geride bıraktım ama ben daha yeni başlıyorum'' şeklinde konuştu.

Nicola Griffin'in tanıtımını yaptığı iç çamaşırı markası, ''Nicola bu iş için en iyi isim. Çünkü çok gerçekçi ve bizim benimsediğimiz çıkış noktasını yansıtıyor. Biz 45 yaş üstü kadın ve erkekler için ürünler satıyoruz. Tamamen bu yaş ve üstüne uygun seçenekler sunuyoruz. Çünkü hayat daha yeni başlıyor. Podyum ve dergilerde daha fazla çeşitliliğe ve her yaş büyüklüğüne ihtiyacımız var'' dedi.

Nicole Griffin'in, Instagramda 12 bin takipçisi mevcut...