6. WT Başkanlık Kupası'nın ilk gününde 5 madalya

TAKİP ET

6. WT Başkanlık Kupası'nın ilk gününde 5 madalya, başlıklı haberin detayında; 6. WT Başkanlık Kupası Müsabakaları'nın ilk gününde Türk taekwondocular, 5 madalya kazandı.

Reklam
Reklam

İstanbul’da gerçekleştirilen ve Paris 2024 Olimpiyat Oyunları için puan veren organizasyonun ilk gününde büyükler kategorisinde kadınlar ve erkeklerde 4’er sıklette müsabakalar yapıldı. İlk gün müsabakaları sonunda Türk sporcular 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazandı. Erkekler 54 kiloda Enes Kaplan gümüş madalyanın sahibi olurken aynı kiloda Server Balaban, 63 kiloda Emircan Turan, kadınlar 73 kiloda Huri Korkut ve +73 kiloda Esra Akbulak bronz madalya elde etti.

Organizasyon yarın büyüklerde kadınlar ve erkekler kategorisinde toplam 8 sıklette yapılacak müsabakalar ile devam edecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"6. WT Başkanlık Kupası’nın ilk gününde 5 madalya" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan 6. WT Başkanlık Kupası’nın ilk gününde 5 madalya başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.