5 bin kişi Kızak Şenliği'nde bir araya geldi

5 bin kişi Kızak Şenliği'nde bir araya geldi, başlıklı haberin detayında; Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Kızak Şenliği'nde 5 bin kişi bir araya geldi. Bazı vatandaşlar soğuktan donan Küçükelmalı Gölet'inde kızak kayarken, sayı artınca jandarma güvenlik açısından izin vermedi.

Pazaryeri Belediyesi tarafından bu yıl birincisi gerçekleşen Kızak Şenliği'ne renkli görüntülere sahne olurken kızağını alan 7'den 70'e herkes Küçükelmalı Tabiat Parkı'nda buluştu. Bilecikliler başta olmak üzere İstanbul, Bursa, Eskişehir, Kütahya, Kocaeli, Sakarya, Balıkesir'den yaklaşık 5 bin kişi şenliğinin yapılacağı Küçükelmalı Tabiat Parkı'nı saatler önce doldurdu. Araç konvoyu Kınık Köyü'ne kadar ulaştı. Kızak parkurunda başta çocuklar olmak üzere eğlenceli vakit geçirdi. Kurulan stantlalar da ise yöresel ürünler tanıtıldı.

İnşallah önümüzdeki yıllarda daha detaylı ve daha güzel bir şekilde hazırlanarak devam ettirmeyi hedefliyoruz

Festival hakkında bilgi veren Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Pazaryeri ilçemizde bu yıl ilk defa düzenlediğimiz kış şenliğimize katılım çok güzel oldu. Bu kadar tahmin etmiyorduk. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha detaylı ve daha güzel bir şekilde hazırlanarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah zaman zaman böyle kalabalık ortamlarda yapabileceğimiz etkinliklerimiz devam ettireceğiz. Katılım ve desteklerinizden dolayı herkese bir kez daha teşekkür ediyorum dedi.




5 bin kişi Kızak Şenliği'nde bir araya geldi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.02.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan 5 bin kişi Kızak Şenliği'nde bir araya geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)