47 kişi hayvan saldırısından hastaneye başvurdu

47 kişi hayvan saldırısından hastaneye başvurdu, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de Temmuz ayında sağlık kuruluşlarına 47 kişi başvurarak, köpek ve kedilerin kendilerine saldırdığını belirtti.

Düzce’de kedi tırmalaması veya köpek ısırması ile ilgili olarak her ay hastanelere onlarca kişi başvuruda bulunuyor. Düzce Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’de bu vakaları takip ederek hem kedi hem köpekleri alarak kontrollerini sağlıyor. Bu kapsamda Temmuz ayı içerisinde sağlık kuruluşlarına intikal eden 47 ısırık vakası için köpek ve kediler ekiplerce 10 gün boyunca müşahede altına alındı. Müşahede altında tutulan köpek ve kedilerde kuduz hastalığı yönünden olumsuz bir durum gözlemlenmedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"47 kişi hayvan saldırısından hastaneye başvurdu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan 47 kişi hayvan saldırısından hastaneye başvurdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.