4 Mart Cumartesi gazete manşetleri | FETÖ davasında 2988 kez müebbet

TAKİP ET

4 Mart Cumartesi gazete manşetleri haberimizde. Bugün gazetelerin birinci sayfasında 'Yurtta Sulh Konseyi'ne verilen rekor ceza yer alıyor. Türkiye gazetesi manşetine FETÖ davasına verilen müebbet hapis cezasını taşırken, Hürriyet gazetesi ise 'İddianamede rekor' başlığı ile aynı habere manşetinde yer verdi. İşte Türkiye, Hürriyet, Sabah, Habertürk, Fotomaç ve diğer gazetelerin manşetleri ve gündem belirleyen haberler.

Reklam
Reklam

Bugün gazete manşetlerinde FETÖ davasında 'Yurtta Sulh Konseyi'ne verilen rekor ceza yer alıyor. 38 sanık için 2 bin 988'er kez müebbet istenmesi bugünkü gazete manşetlerini belirledi. Türkiye gazetesi 'İhanet girişiminin beyin takımındaki 38 sanık için 2 bin 988'er müebbet istendi' sözleri ile haberi manşetine taşıdı. Aynı bilgiler Hürriyet, Milliyet, Sabah gazetelerinde de yer aldı.

DİĞER GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

4 MART GAZETE MANŞETLERİ

Hürriyet gazetesinin manşeti: İddianamede rekor! Yurtta Sulh Konseyi'nin 37 üyesi ve örgüt lideri Gülen'e 2 bin 988'er kez ağır müebbet istendi 

 

Sabah gazetesinin manşeti: İhanet konseyine 2991'er kez müebbet! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı 15 Temmuz'da Genelkurmay'da yaşananlarla ilgili çatı iddianamesini tamamladı.

 

Milliyet gazetesinin manşeti: 2998'er kez müebbet! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı darbe girişimiyle ilgili en kritik davayı açtı. 

 

Habertürk gazetesinin manşeti: YPG bizim de endişemiz! ABD Eski Ankara Büyükelçisi James Jefrey: 'ABD'nin YPG'ye bağımlı olması iyi değil. YPG'nin çıkarlarının ne olduğunu bilmiyoruz.'