3x3 Basketbol turnuvası düzenlendi

TAKİP ET

3x3 Basketbol turnuvası düzenlendi, başlıklı haberin detayında; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen '3x3 Sokaklar Bizim Basketbol' Projesi kapsamında Develi ilçesinde 3x3 Basketbol Turnuvası düzenlendi.

Reklam
Reklam

Develi Spor Salonunda 4 takımın katılımı ile gerçekleştirilen turnuva oldukça heyecanlı ve çekişmeli geçti. Turnuvada mücadele eden sporculara başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı; “Pandemi sonrası Bakanlığımız tarafından yürütülmekte olan projelerimizi tekrardan başlatıyoruz 3’ten 93’e herkesi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"3x3 Basketbol turnuvası düzenlendi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan 3x3 Basketbol turnuvası düzenlendi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.