31 Mart 2019 Yerel Seçim Sonuçları - Bursa Seçim Sonuçları Ankara Seçim Sonuçları İstanbul Seçim Sonuçları Antalya Seçim Sonuçları

TAKİP ET

Türkiye'nin aylardır gündeminden düşmeyen 31 Mart Yerel seçimi bugün gerçekleşti. Bursa, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Adana, Konya, Kayseri, Sivas, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Adapazarı, Mersin, Trabzon, Rize, Yalova, Nevşehir, Aydın, Denizli, Düzce, Diyarbakır, Edirne ve tüm illere ait seçim sonuçlarını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. Yerel seçim sonuçlarını güncel olarak aktarmaya devam ediyoruz.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin aylardır gündeminden düşmeyen 31 Mart Yerel seçimi bugün gerçekleşti.

Bir çok ilkleri barındıran 31 Mart Yerel seçimleri, yapısı gereği de, süreç boyunca bugüne kadar yapılan seçim ve seçim atmosferinden daha farklı gelişti.



Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemininden sonra ittifak yapısı ile ilk defa gerçekleştirilen yerel seçim oldu.

Özellikle, Bursa, Ankara, İstanbul gibi iller kritik anket sonuçları ile gündemden düşmedi.
 

31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI CANLI


Bursa, Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Adana, Konya, Kayseri, Sivas, Çanakkale, Kırklareli, Tekirdağ, Sakarya, Adapazarı, Mersin, Trabzon, Rize, Yalova, Nevşehir, Aydın, Denizli, Düzce, Diyarbakır, Edirne ve tüm illere ait seçim sonuçlarını haberimizden canlı olarak takip edebilirsiniz. Yerel seçim sonuçlarını güncel olarak aktarmaya devam ediyoruz.


GÜNCEL YEREL SEÇİM SONUÇLARI, 31 MART YEREL SEÇİM SONUÇLARI, SON DAKİKA YEREL SEÇİM SONUÇLARI


BURSA SEÇİM SONUÇLARI, ANKARA SEÇİM SONUÇLARI, İSTANBUL SEÇİM SONUÇLARI, ANTALYA SEÇİM SONUÇLARI, ADANA SEÇİM SONUÇLARI, ÇANAKKALE SEÇİM SONUÇLARI, KIRKLARELİ SEÇİM SONUÇLARI, AYDIN SEÇİM SONUÇLARI,  EDİRNE SEÇİM SONUÇLARI, KONYA SEÇİM SONUÇLARI, SİVAS SEÇİM SONUÇLARI, KASYERİ SEÇİM SONUÇLARI, DİYARBAKIR SEÇİM SONUÇLARI


31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE BURSA'DA KİM ÖNDE GİDİYOR

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE ANKARA'DA KİM ÖNDE GİDİYOR

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE İSTANBUL'DA KİM ÖNDE GİDİYOR

31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE ANTALYA'DA KİM ÖNDE GİDİYOR