3 bant bilardo turnuvası sona erdi
3 bant bilardo turnuvası sona erdi, başlıklı haberin detayında; Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği 3 Bant Bilardo şampiyonu Emrullah Başeğmez oldu.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Bilardo il temsilciliğinin düzenlediği, 105 sporcunun katıldığı, 9 gün süren 3 Bant Bilardo İl Birinciliği Zirve Bilardo Spor Salonu'nda ve Diamond Bilardo Spor Salonu'nda yapıldı. 3 Bant Bilardo il birinciliği müsabakaları sonunda Emrullah Başeğmez birinci, Ali Bülbül ikinci, Muzaffer Kahraman ve Bora Yayalar üçüncü oldu.
Dereceye giren sporculara ödüllerini Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Altuğ Kuru takdim etti.3 bant bilardo turnuvası sona erdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 31.01.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan 3 bant bilardo turnuvası sona erdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)