22 mahalleden birlik kararı - Bursa Haberleri
22 mahalleden birlik kararı, başıklıklı son dakika haber özetinde; Mustafakemalpaşa'daki Yörük ve Türkmen mahallelerinin temsilcileri, yörenin meselelerine çözüm bulmak maksadıyla istişare toplantısı düzenledi.
Bozağaç bölgesinde bulunan Yörük ve Türkmen mahallelerinin muhtar ve sivil toplum kuruluşlarının eşliğinde düzenlenen toplantıya; Kaymakam Ahmet Altıntaş, Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Kavak, Devlet Hastanesi Müdürü Erdinç Özdemir, Tatkavaklı Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Tunçer katıldı.
Bozağaç yöresinin meselelerinin masaya yatırıldığı toplantıda 22 mahalle temsilcisi birlik mesajları verirken, sorunların çözümü için oy birliği ile Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği ile ortak hareket etme kararı alındı. Gün boyu yapılan toplantıda, hayata geçirilecek çalışmalarda ittifak kararları alındı.
Bölgenin sosyal ve kültürel tanıtımında dernekle birlikte hareket edileceği bildirilirken, Bursa Ertuğrulgazi Karakeçili Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Cevat Canbaz ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Borazan, İsmet İnce, Mehmet Battal ve Yılmaz Sarı, bölgenin bütün meselelerinin çözümü için gece gündüz çalışacaklarını dile getirdi.
Dernek Başkanı Cevat Canbaz’ın teşekkür konuşmasının ardından katılımcılar, Körekem Mahallesi’nde lavanta bahçesini ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"22 mahalleden birlik kararı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "07.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan 22 mahalleden birlik kararı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.