2 metrelik siyah yılan, kendi boyundaki gri benekli yılanı yedi

TAKİP ET

2 metrelik siyah yılanın, kendi boyundaki gri benekli yılanı yemesi saniye saniye telefona yansıdı başıklıklı son dakika haberinde; Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinin 7 boru piknik alanında 2 metrelik siyah yılan, kendi boyundaki gri benekli yılanı yemesi saniye saniye telefona kaydedildi.

Reklam
Reklam

Şenoba’nın 7 boru piknik alanına ailesiyle birlikte pikniğe giden Yılmaz Bulut oturdukları alandan kalkıp gezerken yanından geçtiği çalılardan bir ses geldiğini fark etti sese doğru giden Bulut 2 metre boyu olan siyah bir yılanın kendi boyunda bir yılanın yarısını yutmuş diğer yarısını da yutmaya çalıştığını fark etti. Telefonuna sarılan Bulut, o anları an be an kaydetti. Bulut bir süre kayda aldıktan sonra oradan uzaklaşıp oturdukları piknik alanına geçti.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"2 metrelik siyah yılanın, kendi boyundaki gri benekli yılanı yemesi saniye saniye telefona yansıdı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "16.06.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan "2 metrelik siyah yılanın, kendi boyundaki gri benekli yılanı yemesi saniye saniye telefona yansıdı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.