2 katlı tarihi ahşap konak alev alev yandı

TAKİP ET

2 katlı tarihi ahşap konak alev alev yandı, başlıklı haberin detayında; Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 2 katlı tarihi ahşap konak çıkan yangında alevlere teslim oldu. Konağın yandığı anlarda çıkan alevler metrelerce uzaktan göründü.

Reklam
Reklam

Yangın, Sandıklı ilçesi Hisar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz aylarda Sandıklı Belediyesi tarafından restore edilen 2 katlı tarihi ahşap konak devir işlemlerinin ardından Sandıklı Müftülüğü Aile ve Din Hizmetler Merkezi olarak kullanılmaya başlandı. Konakta gece geç saatlerde bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler bir anda konağı sardı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen Sandıklı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yangına çok sayıda itfaiye aracı ile müdahale etmeye başladı. Konakta çıkan ve alevlerin metrelerce uzaktan göründüğü yangını kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"2 katlı tarihi ahşap konak alev alev yandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan 2 katlı tarihi ahşap konak alev alev yandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.