18 Mart'ta şehit yakınları ve gaziler unutulmadı

18 Mart'ta şehit yakınları ve gaziler unutulmadı, başlıklı haberin detayında; Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası" nedeniyle şehit yakınları ve gaziler yemekte ağırlandı.

Yemek programı öncesi 19 Mayıs Kaymakamı İbrahim Civelek ve 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, şehit aileleri

ve gazilerle yakından ilgilenerek onlara çiçek takdim etti. Kaymakam Civelek, Şehit yakınları ve gazilerimiz her zaman başımızın tacıdır. Davetimize icabet ederek bizleri onurlandırdılar dedi.

Belediye Başkan Osman Topaloğlu ise, Şehitlerimiz bu vatanın birliği, memleketin ve çocuklarımızın geleceği için şehit oldular. Onlara buradan rahmet diliyoruz. Mekânları cennet olsun. Hep şunu söylüyoruz: Şehitlik Rabb'imizin emri. Şehitlik herkese nasip olmaz. Onun için Allah sizlerden razı olsun. Allah sizlere sabırlar versin. Tabii, gazi kardeşlerimiz de bu memleketin birliği, beraberliği, düzeni ve huzuru için yaralandılar. Onlara da geçmiş olsun diyoruz. Allah onlardan da razı olsun. Bundan sonraki yaşamlarında Allah sağlık versin ifadelerini kullandı.




18 Mart'ta şehit yakınları ve gaziler unutulmadı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.03.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan 18 Mart'ta şehit yakınları ve gaziler unutulmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)