17 Ocak 2019 Perşembe bugün kar tatili olan iller? 17 Ocak Perşembe bugün okullar tatil mi? 17 Ocak Perşembe hangi illerde okullar tatil? 18 Ocak 2019 Cuma Kar tatili

TAKİP ET

17 Ocak 2019 Perşembe, bugün okullar tatil mi? 17 Ocak Perşembe hangi illerde okullar tatil? 17 Ocak Perşembe kar tatili olan iller? BURSA, ANKARA, İSTANBUL, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SİVAS, DÜZCE, DENİZLİ, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, ÇORUM, SAMSUN, KAYSERİ, AKSARAY, ESKİŞEHİR gibi illerde 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) okullar tatil mi? Bir çok il ve ilçeden kar tatili haberi gelmekte olup, Sizler için VALİLİK ve MEB kaynaklarını yakından takipteyiz.

Reklam
Reklam

17 Ocak 2019 Perşembe bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2019, Perşembe bugün hangi illerde okullar tatil? 17 Ocak 2019, Perşembe bugün kar tatili olan iller? "İSTANBUL, BURSA, ANKARA, ESKiŞEHİR, BİLECİK, KÜTAHYA, ADANA, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, KAHRAMANMARAŞ, AKSARAY, İZMİR, ANTALYA, MANİSA, KOCAELİ, SAKARYA, BİNGÖL, ADIYAMAN, KARS, ERZURUM, KASTAMONU, BOLU, UŞAK, KAHRAMANMARAŞ, KARABÜK, KAYSERİ, DENİZLİ, ZONGULDAK" gibi illerde 17 Ocak 2019, Perşembe (bugün) okullar tatil mi? 

 

17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLARI KAR TATİLİ EDİLEN İL VE İLÇELER...


AKSARAY 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - AKSARAY 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Aksaray'da yoğun kar, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde bugün eğitime ara verildi.

Aksaray Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde etkili kar yağışının ardından buzlanma nedeniyle eğitime bir gün ara verilmesi kararının alındığı bildirildi.

Açıklamada, "Kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki eğitim kurumları 17 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Hamile ve engelli kamu çalışanları ise 1 gün idari izinli sayılacak." ifadesine yer verildi.


KONYA 12 İLÇESİNDE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KONYA 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Konya'da etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 12 ilçedeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle Seydişehir, Ereğli, Taşkent, Ahırlı, Yalıhüyük, Doğanhisar, Derbent, Hadim, Güneysınır, Karapınar ve Emirgazi ilçeleri ile Halkapınar ilçesinin Delimahmutlu ve Çakıllar mahallelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün (17 Ocak Perşembe) süreyle tatil edildi. 

Halkapınar ilçe merkezinde ise sadece taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

SAMSUN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - SAMSUN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Samsun Valiliği'nden yapılan açıklamada da yoğun kar dolayısıyla Asarcık ilçesindeki okullarda bugün eğitime ara verildiği duyuruldu.

Valilik ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını vurguladı.


KAYSERİ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KAYSERİ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Kayseri'de kar yağışı nedeniyle merkez ilçelerde taşımalı eğitim yapan, diğer ilçelerin ise tamamında okullar tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkez ilçeler Kocasinan, Melikgazi, Talas ve Hacılar'da taşımalı eğitim yapılan okullarda bugün eğitime ara verildi.

Ayrıca, Develi, Yahyalı, Bünyan, İncesu, Pınarbaşı, Tomarza, Yeşilhisar, Sarıoğlan, Sarız, Akkışla, Felahiye ve Özvatan ilçelerinde okullar tatil edildi.


ÇORUM 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - ÇORUM 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Çorum ve Samsun'da olumsuz hava koşulları nedeniyle 3 ilçede eğitime bugün ara verildi.

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı ilçelerde kar yağışının etkili olduğu bildirildi.

Açıklamada, olumsuz hava şartları nedeniyle Mecitözü ve Ortaköy ilçelerindeki ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime bir gün ara verildiği belirtildi.


ADIYAMAN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - ADIYAMAN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitime bugün de ara verildi.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, bugün eğitime ara verilen ilçede kar yağışının sürmesi nedeniyle tatil uygulamasının bugün de  süreceğini duyurdu.


KAHRAMANMARAŞ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KAHRAMANMARAŞ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Kahramanmaraş’ta kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle 4 ilçede kar ve kırsal mahallerde bugün okullar tatil edildi. 

Afşin, Çağlayancerit, Ekinözü, Nurhak ilçelerinde okulların tamamında bugün okullar tatil edilirken, Elbistan’da bazı mahaller ile Göksun ilçe merkezi hariç tüm mahalleler, Türkoğlu İlçesinde 18 mahallede okullarda kar tatili bir gün daha uzatıldı. Ayrıca, resmi kurumlarda hamile ve engelli kişiler resmi izinli sayılacak.


KIRŞEHİR 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KIRŞEHİR 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Kırşehir'de kar ve tipi nedeniyle eğitime 1 günlüğüne ara verildi. 

Kırşehir Valiliğinden yapılan açıklamada, "Kırşehir'de kar yağışının tipi şeklinde devam etmesi ve kuvvetli buzlanma tehlikesi nedeniyle Valilikçe, 17 Ocak 2019 Perşembe günü il genelinde eğitime 1 günlüğüne ara verilmesi kararı alınmıştır. Hamile ve engelli kamu görevlileri de idari izinli sayılacaktır" denildi. 


ORDU 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - ORDU 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Ordu'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle, 14 ilçenin tamamında, 5 ilçenin ise bazı mahallelerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ordu Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, meteorolojik verilere göre, Ordu genelinde akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışının devam etmekte olduğu ve edeceği değerlendirildiğinden, 14 ilçenin tamamında, 5 ilçenin ise bazı mahallelerindeki okullarda eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki tüm okullarda, Altınordu, Fatsa, Ünye, Perşembe ve Gülyalı ilçelerimizdeki bazi okullarda 17 Ocak 2019 Perşembe günü bir gün eğitim-öğretime ara verilmiştir. Ayrıca, eğitim-öğretime tamamen ara verilen ilçelerimizde, engelli ve hamile kamu görevlileri de aynı gün idari izinli sayılmıştır."

Açıklamada ayrıca, devam eden kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi koordinasyonunda gerekli çalışmaların yürütüldüğüne dikkat çekildi. 

TOKAT 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - TOKAT 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Tokat’ta yoğun kar yağışı nedeniyle 17 Ocak perşembe günü ilk ve orta dereceli okullarda bir gün süre ile eğitime ara verildi. 

Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen meteorolojik veriler doğrultusunda eğitime ara verildiği kaydedildi. Açıklamada, “Öğrencilerimizin sağlığı ve ulaşım güvenliği için, 17 Ocak 2019 Perşembe günü resmi ve özel anaokulu, ilkokul, ortaokul ve liselerimiz ile birlikte özel eğitim, özel öğretim okul ve kurumlarımız ve yaygın eğitim kurumlarımızda il geneli eğitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir”denildi. 

Öte yandan Tokat’ta etkili olan kar yağışı nedeni ile 623 köy yolundan 469’u ulaşıma kapandı. 

MUŞ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - MUŞ 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Muş merkez ve Varto ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi beklentisi nedeniyle eğime 1 gün ara verildi. 

Muş Valiliğinden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, buzlanma, fırtına ve tipi beklentisi nedeniyle, ayrıca eğimi fazla olan bölgelerde çığ tehlikesi riskinin de değerlendirildiğinde, İl İdaresi Kanunu çerçevesinde 17 Ocak 2019 Perşembe günü Muş il merkez ve bağlı köyler ile Varto ilçe merkezi ve bağlı köylerinde eğitime 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir. Diğer ilçelerimiz ve bağlı köylerinde eğitim-öğretim devam etmektedir.” denildi. 

Ayrıca Muş merkez ve Varto ilçesinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.


YOZGAT 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - YOZGAT 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Yozgat'ta kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar bir gün süreyle tatil edildi. 

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle, il genelindeki Milli Eğitim Bakanlığına bağlı tüm özel ve resmi eğitim kurumlarında 17 Ocak Perşembe eğitime ara verildiği bildirildi. 

Açıklamada, hamile, engelli ve kronik hastalıkları bulunan kamu personelinin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.


GİRESUN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - GİRESUN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Giresun Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Alucra, Çanakçı, Doğankent, Espiye, Görele, Güce, Piraziz, Şebinkarahisar ve Yağlıdere ilçelerindeki köy okullarının bugün bir gün süreyle tatil edildiği belirtildi. 

Açıklamada, bu ilçelerde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerin de bugün izinli sayılacağı aktarıldı. 

Öte yandan Giresun merkez ve Dereli ilçesindeki köy okullarında eğitime ara verilmiş, Keşap ile Bulancak ilçelerinde de bazı köy okulları tatil edilmişti.

BİNGÖL 5 İLÇESİNDE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - BİNGÖL 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Bingöl’ün 5 ilçesinde eğitime olumsuz hava şartlarından dolayı 1 gün ara verildi.

Bingöl Valiliği, kente devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 ilçede eğitime 17 Ocak Perşembe günü ara verildiğini açıkladı.

Açıklamada, “Devam eden olumsuz hava koşulları nedeniyle Karlıova, Yedisu, Adaklı, Kiğı ve Yayladere ilçelerimizdeki tüm okullarımızda 17 Ocak 2019 Perşembe günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Kamuda çalışan engelli ve hamile personelde aynı gün idari izinli sayılacaktır” denildi.


ÇANKIRI 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - ÇANKIRI 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Çankırı'da, olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün 4 ilçede okullar tatil edildi, iki ilçede de taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi.

Valilikten alınan bilgiye, kar yağışı ve buzlanma riskine karşı Korgun, Ilgaz, Şabanözü ve Yapraklı ilçelerinde bugün ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ayrıca Çerkeş ve Orta ilçelerinde de taşımalı eğitime bir gün ara verileceği kaydedildi.

UŞAK 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - UŞAK 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Uşak'ta etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi. 

Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, il genelinde önceki gün etkili olan kar yağışı sonrası oluşan buzlanma ve olumsuz hava koşulları dolayısıyla Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitime bugün bir gün süreyle ara verildiği bildirildi.

Öğrencilerin sağlığı ve ulaşım güvenliği için alınan kararın resmi ve özel tüm eğitim kurumları kapsadığı ifade edildi.

GÜMÜŞHANE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - GÜMÜŞHANE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Gümüşhane Valiliği'nden yapılan açıklamada, meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, aşırı soğuklara bağlı buzlanmanın yanı sıra kar yağışı beklendiği vurgulandı. 

Herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla il merkezi, Kürtün, Torul ve Köse ilçelerinde tüm resmi, örgün ve yaygın eğitim kurumları ile özel eğitim veren resmi ve özel okul, kreş ve kurumların tamamında eğitim öğretime bugün ara verildiği kaydedilerek, Kelkit ile Şiran ilçelerinde ise taşımalı eğitime 1 gün süreyle ara verildiği aktarıldı.

Açıklamada ayrıca bugün kamu kurum ve kuruluşlarındaki engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı ifade edildi.


AMASYA 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - AMASYA 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Amasya’da kısmen etkili olan kar yağışı sonucu oluşan don ile buzlanma riski sebebiyle Hamamözü ilçesi hariç il merkeziyle diğer ilçelerde taşımalı sistem öğrenciler için 17 Ocak Perşembe günü okullar tatil edildi.

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, sosyal paylaşım sayfasından konuya ilişkin açıklama yaptı.

Bahsi geçen ilçelerdeki hamile, engelli kamu görevlilerinin don ve buzlanmadan kaynaklı olası kazalara maruz kalmamaları için aynı gün idari izinli sayıldığı bildirildi.


MANİSA 5 İLÇEDE17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - MANİSA 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Manisa'nın bazı ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okulların yarın tatil edildiği bildirildi. 

Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada, 5 ilçede dün etkili olan kar yağışı sonrası olumsuz hava şartları ve buzlanma tehlikesi nedeniyle bazı mahallelerde 17 Ocak Perşembe eğitime ara verildiği belirtildi.  

Açıklamada, taşımalı eğitimin uygulandığı Ahmetli'de 3, Turgutlu'da 13, Salihli'de 5, Alaşehir'de 19 ve Sarıgöl'de ise 2 mahallede okullarda yarın eğitim yapılmayacağı kaydedildi. 


KARABÜK 4 İLÇEDE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KARABÜK 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Karabük'ün çeşitli bölgelerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle 4 ilçede eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verildi.

Yapılan açıklamaya göre "Safranbolu, Eflani, Eskipazar ve Ovacık ilçelerimizde yoğun kar yağışı nedeniyle oluşabilecek don ve buzlanma tehlikesine karşı, ilk, orta, lise ve yaygın eğitime 17.01.2019 Perşembe günü eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile, diyaliz hastası ve engelliler de bir gün idari izinli sayılacaktır . Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.


NEVŞEHİR 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - NEVŞEHİR 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Nevşehir merkez ve ilçelerinde, dün geceden beri etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar ve yollarda oluşan buzlanma nedeniyle 17 Ocak Perşembe günü il genelindeki resmi ve özel tüm eğitim kurumlarının tatil edildiği duyuruldu.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.


NİĞDE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - NİĞDE 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Niğde'de il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Niğde Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışı, tipi ve olası buzlanma nedeniyle, 17.01.2019 Perşembe günü, ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir (1) gün süre ile ara verilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli personelimiz aynı gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

KARAMAN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE OKULLAR TATİL EDİLDİ - KARAMAN 17 OCAK 2019 PERŞEMBE BUGÜN KAR TATİLİ

Karaman'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın için eğitime ara verildi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, okulların yarın için tatil edildiği belirtilerek, ''Kar yağışı nedeniyle ilimizde bu gece ve yarın için buzlanma ve don beklendiğinden Karaman il genelinde (İlçeler dahil) 17 Ocak 2019 Perşembe günü ilk ve orta dereceli okullar, 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca aynı tarihte, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelliler, hamileler, harp malulü ve gaziler de idari izinli sayılacaklardır'' denildi.



17 OCAK 2019 PERŞEMBE GÜNÜ BAZI İLLERDE HAVA DURUMU;

ANKARA'DA HAVA DURUMU

17 Ocak 2019 Perşembe, ANKARA'da en düşük sıcaklık -5 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 2 derece göstermektedir.. Ankara'da hafif kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

17 Ocak 2019 Perşembe, İSTANBUL'da en düşük sıcaklık 3 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 10 derece göstermektedir. İstanbul'da Perşembe günü havanın parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor.

BURSA'DA HAVA DURUMU

17 Ocak 2019 Perşembe, BURSA'da en düşük sıcaklık 2 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 10 derece göstermektedir. BURSA'da Perşembe günü havanın parçalı bulutlu olması bekleniyor.


17 Ocak 2019 Perşembe  günü bugün BURSA, ANKARA, İSTANBUL gibi iller için Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı bir hayli düşerken 17 Ocak 2019 Perşembe günü eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu.

Yurt genelinde Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak olumsuz hava şartları (kar tatili) açıklamalarını takip etmeyiz. Son dakika kar tatili açıklamaları için sayfamızı güncel olarak takipte kalınız.


 
ANKARA OKULLAR TATİL Mİ? 17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?


ANKARA için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Ankara'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise ANKARA'da 17 Ocak 2019 Perşembe okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) ANKARA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda ANKARA Valiliği ve ANKARA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.
 
17 Ocak 2019 Perşembe günü ANKARA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 
İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ? 17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

İSTANBUL için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. İstanbul'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise İSTANBUL'da 17 Ocak 2019 Perşembe okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) İSTANBUL için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda İSTANBUL Valiliği ve İSTANBUL İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.
 
17 Ocak 2019 Perşembe günü İSTANBUL ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 
BURSA OKULLAR TATİL Mİ? 17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

BURSA için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Bursa'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise BURSA'da 17 Ocak 2019 Perşembe okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) BURSA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda BURSA Valiliği ve BURSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

17 Ocak 2019 Perşembe günü BURSA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 
KONYA OKULLAR TATİL Mİ? 17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

KONYA için tatil (kar tatili) açıklaması geldi. 

KONYA'DA Seydişehir, Ereğli, Taşkent, Ahırlı, Yalıhüyük, Doğanhisar, Derbent, Hadim, Güneysınır, Karapınar ve Emirgazi ilçeleri ile Halkapınar ilçesinin Delimahmutlu ve Çakıllar mahallelerinde ilk ve orta dereceli okullar bir gün (17 Ocak Perşembe) süreyle tatil edildi. 

Halkapınar ilçe merkezinde ise sadece taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitime bir gün ara verildi.

Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Konya'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise KONYA'da 17 Ocak 2019 Perşembe okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) KONYA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda KONYA Valiliği ve KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

 
AKSARAY OKULLAR TATİL Mİ? 17 OCAK 2019 PERŞEMBE (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

AKSARAY için tatil (kar tatili) il genelinde tatil açıklaması geldi. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Kar yağışı, buzlanma ve olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelindeki eğitim kurumları 17 Ocak Perşembe günü tatil edildi. Hamile ve engelli kamu çalışanları ise 1 gün idari izinli sayılacak." ifadesine yer verildi.

Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Aksaray'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise AKSARAY'da 17 Ocak 2019 Perşembe okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) AKSARAY için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda AKSARAY Valiliği ve AKSARAY İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

ESKİŞEHİR, İSTANBUL, BURSA, ANKARA, ÇORUM, ERZİNCAN, ŞANLIURFA, GAZİANTEP, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, TUNCELİ, KAHRAMANMARAŞ, AKSARAY, İZMİR, ANTALYA, MANİSA, ESKİŞEHİR, KOCAELİ, SAKARYA, BİNGÖL, ADIYAMAN, KARS, ERZURUM, ARDAHAN, KASTAMONU, BOLU, UŞAK, KAHRAMANMARAŞ, KARABÜK, GİRESUN, KAYSERİ, KAYSER, KONYA gibi illerde 17 Ocak 2019 Perşembe (bugün) okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe bugün okullar tatil mi? 17 Ocak 2019 Perşembe hangi illerde okullar tatil? 17 Ocak 2019 Perşembe Kar Tatili Olan İller?