14 yıl hapis cezası vardı, yol kontrol noktasında yakalandı

14 yıl hapis cezası vardı, yol kontrol noktasında yakalandı, başlıklı haberin detayında; Muğla'nın Bodrum ilçesinde uyuşturucu ticaretinden 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yaptığı çalışmalara aralıksız devam ederken bu kapsamda Kızılağaç yol kontrol noktasında yapılan çalışmalarda, hakkında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan 14 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan B.E. isimli şahıs yakalandı. Jandarmanın dikkatinden kaçamayan şüpheli B.E. gözaltına alındı. Karakolda tamamlanan adli işlemlerin ardından B.E. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.




14 yıl hapis cezası vardı, yol kontrol noktasında yakalandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 22.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan 14 yıl hapis cezası vardı, yol kontrol noktasında yakalandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)