14 Ocak 2019 Pazartesi (Bugün) kar tatili olan iller? 14 Ocak 2019, Pazartesi Bugün okullar tatil mi? 14 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil?

TAKİP ET

14 Ocak 2019, Pazartesi Bugün okullar tatil mi? 14 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? 14 Ocak Pazartesi kar tatili olan iller? İSTANBUL, BURSA, ANKARA, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, KAHRAMANMARAŞ gibi illerde 14 Ocak 2019 Pazartesi (Bugün) okullar tatil mi? Sizler için VALİLİK ve MEB kaynaklarını yakından takipteyiz.

Reklam
Reklam

14 Ocak 2019, Pazartesi "Bugün" okullar tatil mi? 14 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? 14 Ocak Pazartesi kar tatili olan iller? "İSTANBUL, BURSA, ANKARA, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, KAHRAMANMARAŞ, AKSARAY, İZMİR, ANTALYA, MANİSA, ESKİŞEHİR, KOCALİ, SAKARYA, BİNGÖL, ADIYAMAN, KARS, ERZURUM" gibi illerde 14 Ocak 2019 Pazartesi (Bugün) okullar tatil mi? 

Yurdun dört bir yanını etkisi altına alan soğuk hava ile birlikte Marmara, Ege ve Akdeniz'de bir çok ilde sağanak yağışa teslim oluyor. İç Anadolu ve Doğu'da kar yağışısı etkisini sürdürürken Meteoroloji kaynaklarına göre kar yağışının etkisinin azaldığı yerlerde hava sıcaklığının hızla düşerek tekrar kar yağışı bekleniyor.
 

14 OCAK 2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLARI TATİL EDİLEN İL VE İLÇELER...


VAN, 14 OCAK 2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ (KAR TATİLİ)

Van'ın Çatak ilçesinde yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle ilk ve ortaokullar tatil edildi.

Konuyla ilgili Çatak Kaymakamı Hamza Türkmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İlçemiz genelinde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda 14 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verdi.


BİTLİS, 14 OCAK 2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ (KAR TATİLİ)

Olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda, 14 Ocak (pazartesi) için eğitim-öğretime bir gün ara verildi. Aynı gün kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelli personellerin de izinli sayılacağı belirtildi.

Adilcevaz ve Ahlat ilçelerinde etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle her iki ilçede bulunan ilk ve orta dereceli okullar yarın için bir gün süreyle eğitim-öğretime ara verildiği duyuruldu.

IĞDIR, 14 OCAK 2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ (KAR TATİLİ)

Iğdır’da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde okullar bir gün tatil edildi.

Iğdır’da etkili olan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkilerken okullar bir gün süreyle tatil edildi. Iğdır’da merkez Kervansaray, Gülpınar ve Tuzluca ilçesinde olumsuz hava şartları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildiği bildirildi.
 

14 OCAK 2019 PAZARTESİ, BAZI İLLERDE HAVA DURUMU ŞÖYLE;


ANKARA'DA HAVA DURUMU

14 Ocak 2019 Pazartesi, ANKARADA'da en düşük sıcaklık 0 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 7 derece göstermekte. Ankara'da karla karışık yağmur beklenirken, 15 Ocak 2019 Salı, karla karışık yağmur, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor.

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU

14 Ocak 2019 Pazartesi, İSTANBUL'da en düşük sıcaklık 2 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 10 derece göstermekte. İstanbul'da havanın çok bulutlu olması beklenirken, 15 Ocak 2019 Salı, karla karışık yağmur, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü ise çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

BURSA'DA HAVA DURUMU

14 Ocak 2019 Pazartesi, BURSA'da en düşük sıcaklık 3 derece gösterirken en yüksek sıcaklık 8 derece göstermekte. BURSA'da hava hafif yağmurlu olması beklenirken, 15 Ocak 2019 Salı, karla karışık yağmur, 16 Ocak 2019 Çarşamba günü ise kar yağışı bekleniyor.


14 Ocak 2019 Pazartesi günü BURSA, ANKARA, İSTANBUL gibi iller için Meteoroloji verilerine göre hava sıcaklığı bir hayli düşerken1 4 Ocak 2019 Pazartesi günü eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu.

Yurt genelinde Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak olumsuz hava şartları (kar tatili) açıklamalarını takip etmeyiz. Son dakika kar tatili açıklamaları için sayfamızı güncel olarak takipte kalınız.



 
ANKARA OKULLAR TATİL Mİ? 14 OCAK  2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

ANKARA için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Ankara'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise ANKARA'da 14 Ocak 2019 Pazartesi okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) ANKARA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda ANKARA Valiliği ve ANKARA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.
 
14 Ocak 2019 Pazartesi günü ANKARA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.
 
İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ? 14 OCAK  2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

İSTANBUL için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. İstanbul'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise İSTANBUL'da 14 Ocak 2019 Pazartesi okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) İSTANBUL için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda İSTANBUL Valiliği ve İSTANBUL İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.
 
14 Ocak 2019 Pazartesi günü İSTANBUL ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 
BURSA 11 OKULLAR TATİL Mİ? 14 OCAK  2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

BURSA için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Bursa'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise BURSA'da 14 Ocak 2019 Pazartesi okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) BURSA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda BURSA Valiliği ve BURSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

14 Ocak 2019 Pazartesi günü BURSA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 
KONYA OKULLAR TATİL Mİ? 14 OCAK  2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

KONYA için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Konya'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise KONYA'da 14 Ocak 2019 Pazartesi okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) KONYA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda KONYA Valiliği ve KONYA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

14 Ocak 2019 Pazartesi günü KONYA ili için okullarda henüz herhangi bir kar tatil açıklaması yapılmadı.
 
AKSARAY OKULLAR TATİL Mİ? 14 OCAK  2019 PAZARTESİ (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

AKSARAY için tatil (kar tatili) açıklaması bulunmuyor. Kar yağışının etkisinin azalmasına rağmen, soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için şiddetli yağış, buzlanma ve don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Aksaray'da yaşayan öğrenci ve velilerin merak ettiği konu ise AKSARAY'da 14 Ocak 2019 Pazartesi okullar tatil mi? 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) AKSARAY için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda AKSARAY Valiliği ve AKSARAY İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz

14 Ocak 2019 Pazartesi günü AKSARAY ili için okullarda henüz herhangi bir kar tatil açıklaması yapılmadı.
 

 
İSTANBUL, BURSA, ANKARA, ÇORUM, ERZİNCAN, ŞANLIURFA, GAZİANTEP, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, TUNCELİ, KAHRAMANMARAŞ, AKSARAY, İZMİR, ANTALYA, MANİSA, ESKİŞEHİR, KOCALİ, SAKARYA, BİNGÖL, ADIYAMAN, KARS, ERZURUM, ARDAHAN gibi illerde 14 Ocak 2019 Pazartesi (bugün) okullar tatil mi? 14 Ocak 2019, Pazartesi "Bugün" okullar tatil mi? 14 Ocak Pazartesi hangi illerde okullar tatil? 14 Ocak Pazartesi Kar Tatili Olan İller?