13 yaşında keşfedilmişti, Şimdiki haliyle şoke ediyor

TAKİP ET

Henüz 13 yaşındayken imparator İbrahim Tatlıses, tarafından keşfedilen Azeri kızı Günel'in, en son hali görenleri şoke ediyor.

Reklam
Reklam

13 yaşındayken İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen Azeri şarkıcı Günel Zeynalova, yeni imajıyla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Günel, Türk halkı tarafından yeni yeni tanınmaya başladığı zamanlarda, tek kaşlı hali ile dikkat çekiyordu. Türk televizyonlarında gözükmeye başladığı ilk yıllarda alınmamış kaşları ile dikkat çekiyordu. Azeri kızı günel, bunun nedenini 'Azerbaycan'da kızlar, kaşlarını evlendiklerinde aldırırlar' diye açıklamıştı.

Günel'in yıllar önceki hali ile şimdiki hali arasındaki büyük fark ise görenleri hayrete düşürüyor. Sanatçı, ortaya çıkan eski bir fotoğrafı ile yeniden gündem oldu. Yüzündeki farklılık ile dikkat çeken şarkıcıyı bazı takipçileri oyuncu Yasemin Ergene ve Birce Akalay'a benzetti. 33 yaşındaki Günel, hem kaşlarını aldırdı, hem de burnuna estetik yaptırdı. Sanatçı ayrıca dudaklarına dolgu da yaptırdı. Güzelliği ile dikkat çeken Günel'in Instagram'da 600 binden fazla takipçisi var.