112 hasta sevkinde saniyelerle yarışıyor

TAKİP ET

112 hasta sevkinde saniyelerle yarışıyor başıklıklı son dakika haberinde; Kayseri'de 112 ekipleri kırsal mahallelerdeki hastaları şehir merkezine yetiştirebilmek ve hayatta tutabilmek için saniyelerle yarışıyor.

Reklam
Reklam

Kocasinan ilçesine bağlı Amarat Mahallesinde yaşayan 79 yaşındaki E.K.’nın yapılan tahlil ve tetkiklerinde Akut Kroner Sendrom ön tanısı konuldu. 112 Komuta Kontrol Merkezi ile yapılan görüşmelerde hastanın şehir merkezine sevk edilmesi için bölgeye hava ambulansı yönlendirildi.
Hasta, bir futbol sahasına inen hava ambulansına nakledilerek şehir merkezindeki özel bir hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"112 hasta sevkinde saniyelerle yarışıyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "112 hasta sevkinde saniyelerle yarışıyor" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.