11 personel aynı anda emekliye ayrıldı

TAKİP ET

11 personel aynı anda emekliye ayrıldı, başlıklı haberin detayında; Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nü ziyaret ederek emekli olan 11 personele plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Bayrakçı beraberinde birim müdürleri ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emekli olan birim personellerine plaket verdi. Bayrakçı personelin birlik beraberlik ve paylaşıma daha da anlam kazandıran geçmiş Kurban Bayramını kutlayıp, Bilecik İl Özel İdaresine sağladıkları katkıdan dolayı emekli olan personeller Özkan Yağcı, Ahmet Aydın, Mustafa Ünlü, Ahmet Çotak, Yaşar Gül, Kenan Aslan, Abdullah Korkmaz, Bayram Uzunlar, Hayati Güven, İbrahim Çelik, Ali Geyik’ e teşekkürlerini ileterek plaketlerini verdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"11 personel aynı anda emekliye ayrıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan 11 personel aynı anda emekliye ayrıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.