11 Ocak 2019 Kar Tatili Olan İller? - 11 Ocak Cuma Bugün Okullar Tatil mi? 11 Ocak Cuma Okullar Tatil mi? Bugün Okulları Tatil Olan İller...

TAKİP ET

11 Ocak 2019, Cuma Kar Tatili haberleri... (bugün) okullar tatil mi? 11 Ocak Cuma Kar Tatili Olan İller? İSTANBUL, BURSA, ANKARA, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, KAHRAMANMARAŞ gibi illerde 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) okullar tatil mi? Sizler için Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak kar tatili açıklamalarını takip etmeyiz. Son dakika kar tatili açıklamaları için sayfamızı güncel olarak takipte kalınız.

Reklam
Reklam

11 Ocak 2019, Cuma bugün okullar tatil mi? 11 Ocak Cuma hangi illerde okullar tatil? 11 Ocak Cuma Kar Tatili Olan İller? İSTANBUL, BURSA, ANKARA, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ, KONYA, ÇORLU, SAMSUN, DÜZCE, ÇANAKKALE, SAKARYA, KIRKLARELİ, NEVŞEHİR, KAHRAMANMARAŞ gibi illerde 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) okullar tatil mi?

Bugün, Marmara, Ege ve İç Anadolu bölgelerinde kar yağışı etkisini kaybederken, bazı bölgelerde yerini yağmur ve şiddetli fırtınaya bırakmış durumda. Özellikle BURSA, ANKARA, İSTANBUL gibi iller için Meteorolojiden şiddetli yağış, fırtına ve buzlanma-don uyarısı yapılmakta. Günlerdir devam eden  kar yağışı sonrası, şiddetli yağış ve fırtınada hayatı olumsuz etkilerken, 11 Ocak 2019 Cuma günü eğitime ara verilip verilmeyeceği merak konusu.

Sizler için Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılacak kar tatili açıklamalarını takip etmeyiz. Son dakika kar tatili açıklamaları için sayfamızı güncel olarak takipte kalınız.

 

11 OCAK 2019 CUMA (BUGÜN) OKULLARIN TATİL EDİLDİĞİ İL VE İLÇELER...


KAHRAMANMARAŞ, 11 OCAK 2019 CUMA (BUGÜN) 4 İLÇEDE OKULLAR EDİLDİ

Kahramanmaraş'ta bugün 4 ilçede okullar tatil edildi.

Kahramanmaraş'ın 4 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 11 Ocak 2019 Cuma günü, 1 gün süreyle tatil edildi.

Kahramanmaraş'ta son bir hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerindeki kar tatili bir gün daha uzatıldı.  
 

BİNGÖL, KARLIOVA İLÇESİNDE 11 OCAK 2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ

Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki okullarda yoğun kar  nedeniyle yarın eğitim öğretime ara verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun  kar dolayısıyla ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki tüm okullarda eğitim öğretime  cuma günü ara verildiği bildirildi.

Özel İdare ekipleri, kapanan köy yollarını ulaşıma açmak için  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


SAMSUN, TEKKEKÖY İLÇESİNDE 11 OCAK 2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde olumsuz hava koşulları  nedeniyle taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrenciler için 11 Ocak 2019 Cuma günü (bugün) okullar tatil edildi!

Valilikten yapılan açıklamada, Tekkeköy ilçesinde tipi ve rüzgarın  sürüklediği kar sonucu mahalle yollarının kapandığı bildirildi.

Kapalı mahalle yollarının açılması için çalışmaların devam ettiği  belirtilen açıklamada, ilçe merkezine taşımalı eğitim yoluyla gelen öğrenciler  için eğitime 11 Ocak Cuma günü bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

 

ORDU, AKKUŞ VE İKİZCE İLÇESİNİN BİR MAHALLESİNDE 11 OCAK 2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL EDİLDİ

Ordu'nun Akkuş ilçesinin tamamında, İkizce ilçesinde ise  bir mahallede okullarda kar nedeniyle eğitime yarın ara verilecek.

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, şu  ifadelere yer verildi: "Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Akkuş  ilçemizdeki tüm okullarda, İkizce ilçemizde ise Yoğunoluk Mahallesi'ndeki tüm  okullarda, 11 Ocak 2019 Cuma günü eğitim öğretime ara verilmiştir."

Açıklamada, ayrıca İkizce ilçesi Yoğunoluk Mahallesi'nden ilçe  merkezindeki okullara taşımalı eğitim ile ulaşımları sağlanan öğrencilere de aynı  gün izin verildiği belirtildi.



BAZI İLLERDE HAVA DURUMU

MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Marmara çok bulutlu, bölge genelinin (Bilecik hariç) yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Çanakkale'nin güneyi ve Balıkesir'in batı ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/metrekare), Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'ın batı kesimleri ve Çanakkale il merkezinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın bölge genelinde güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (60-80 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

BURSA HAVA DURUMU :  °C, 12°C

Bursa çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE HAVA DURUMU : °C, 13°C

Çanakkale, çok bulutlu, güney kesimlerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli, il genelinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

İSTANBUL HAVA DURUMU : °C, 13°C

İstanbul çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (60-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

KIRKLARELİ HAVA DURUMU :  °C, 11°C

Kırklareli çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (60-80 km/saat)

ANKARA HAVA DURUMU : °C, 3°C

Ankara parçalı, yer yer çok bulutlu

Ankara'da hava sıcaklıklarının bölge genelinde 6-8 derece artması bekleniyor ve bugün en yüksek sıcaklığın 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR HAVA DURUMU : °C, 13°C

İzmir çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu sabah saatlerinden itibaren çok kuvvetli ve şiddetli (51-100 kg/metrekare) olması bekleniyor. Rüzgarın güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden fırtına (80-100 km/saat) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

 

ANKARA OKULLAR TATİL Mİ? 11 OCAK  2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

ANKARA için Kar Tatili açıklaması bulunmuyor. Bugün Kar yağışının etkisinin azaldığı, şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için fırtına, şiddetli yağış ve buzlanma-don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Özellikle şiddetli lodos'un hakim olduğu ANKARA'da 11 Ocak 2019 Cuma okullar tatil mi? 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) ANKARA için okullara okullara tatil var mı?, bu konuda ANKARA Valiliği ve ANKARA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.

 
11 Ocak 2019 Cuma günü ANKARA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 

İSTANBUL OKULLAR TATİL Mİ? 11 OCAK  2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

İSTANBUL için Kar Tatili açıklaması bulunmuyor. Bugün Kar yağışının etkisinin azaldığı, şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için fırtına, şiddetli yağış ve buzlanma-don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Özellikle şiddetli lodos'un hakim olduğu İSTANBUL'da 11 Ocak 2019 Cuma okullar tatil mi? 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) İSTANBUL'da okullara tatil var mı?, bu konuda İSTANBUL Valiliği ve İSTANBUL İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.

 
11 Ocak 2019 Cuma günü İSTANBUL ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 

BURSA 11 OKULLAR TATİL Mİ? 11 OCAK  2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

BURSA için Kar Tatili açıklaması bulunmuyor. Bugün Kar yağışının etkisinin azaldığı, şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için fırtına, şiddetli yağış ve buzlanma-don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Özellikle şiddetli lodos'un hakim olduğu BURSA'da 11 Ocak 2019 Cuma okullar tatil mi? 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) BURSA okullara tatil var mı?, bu konuda BURSA Valiliği ve BURSA İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.

11 Ocak 2019 Cuma günü BURSA ili için okullarda henüz herhangi bir tatil açıklaması yapılmadı.

 

KONYA OKULLAR TATİL Mİ? 11 OCAK  2019 CUMA (BUGÜN) OKULLAR TATİL Mİ?

KONYA için Kar Tatili açıklaması bulunmuyor. Bugün Kar yağışının etkisinin azaldığı, şiddetli lodos hayatı olumsuz etkiliyor. Meteoroloji tarafından bir çok bölge için fırtına, şiddetli yağış ve buzlanma-don olaylarına karşı uyarıda bulunuldu. Özellikle şiddetli lodos'un hakim olduğu KONYA'da 11 Ocak 2019 Cuma okullar tatil mi? 11 Ocak 2019 Cuma (bugün) KONYA okulara tatil var mı?, bu konuda KONYA Valiliği ve KONYA  İl Milli Eğitim Müdürlüğü kaynaklarını takipteyiz.


11 Ocak 2019 Cuma günü KONYA ili için okullarda henüz herhangi bir kar tatil açıklaması yapılmadı.