• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:40
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
10:36
Dünya Kupası’ndaki maç programımız belli oldu
10:33
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
09:00
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
08:30
Minik veterinerler görev başında
03:24
Muş’tan kara haber!
03:18
Bursalılar yarına dikkat! Bir uyarı da Valilik'ten
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Sertaslan, "ortak Adımlarla Gemlik'i İleriye Taşıyacağız"
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 11 Nisan 2019 - 11:39
Güncelleme: 30 Ekim 2025 - 17:30

Sertaslan, "ortak Adımlarla Gemlik'i İleriye Taşıyacağız"

 Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve yönetimi ile Genel Sekreter Agah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ı başkanlık makamında ağırladı. Ziyarette Gemlik için atılacak adımlarda birliktelik vurgusu yapılırken, Başkan Sertaslan Gemlik’te bulunan kurumlarla yapılacak istişare ile Gemlik’i hep beraber ileriye taşıyacaklarını belirtti.Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Ağah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım göreve seçilen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.Ağdemir, “Yanınızda olacağız”Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın her zaman yanında olacaklarını belirtirken yeni görevi için tebrik ederek Gemlik için atılacak adımlarda destek vereceklerini ifade etti. Ağdemir konuşmasının devamında, “Gemlik için ortak istişare kültürünü her zaman önemsiyoruz. Benim arzum ilçemizde bulunan ilçemizde bulunan kurumlarla ortak istişare yaparak Gemlik’i yönetmenizdir” dedi.Başkan Sertaslan, “Kenti tüm bileşenleriyle yöneteceğiz”Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’i tüm bileşenleriyle yönetmek istediklerini ve ortak akılla yönetmeye önem verdiklerini ifade ederken, Gemlik’in de arzusunun bu şekilde olduğunu da belirtti. Gemlik’in Türkiye’nin ekonomisinin özellikle limancılık sektöründe lokomotiflerinden de biri olduğunu söyleyen Sertaslan, ilerleyen günlerde fabrikaların ve limanların insan kaynakları sorumlularıyla bir araya gelme isteğini Başkan Ağdemir’e iletti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasının devamında, “Belediye olarak vatandaşlarımıza, kurumlarımıza, STK’larımıza, muhtarlarımıza ve o konu kimi ilgilendiriyorsa ona sormadan iş yapmayacağız. Gemlik’in barışın ve huzurun kendi olarak anılmasını istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.“Sanayiciyle bir araya gelmek istiyorum”Gemlik Serbest Bölgesi’nin Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında büyük bir pay sahibi olduğunu ama bunun Gemlik’te yaşayan vatandaşlara istihdam olarak yansımadığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “On servis aracı hareket ediyorsa sadece iki araç Gemlik’e geliyor. Bu işverene ekstra maddi külfet getiriyor. Gemlik’te bulunan fabrikaların insan kaynakları müdürleriyle bir araya gelerek bunun nedenleriyle ilgili toplantı yapmak istiyorum. Serbest bölgedeki istihdamdan Gemlik için gerekli payı alamıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

Bursa Haberleri
11 Nisan 2019 - 11:39
Güncelleme: 30 Ekim 2025 - 17:30
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Sertaslan, “ortak Adımlarla Gemlik’i İleriye Taşıyacağız”
 

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret Odası Başkanı Paşa Ağdemir ve yönetimi ile Genel Sekreter Agah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım’ı başkanlık makamında ağırladı. Ziyarette Gemlik için atılacak adımlarda birliktelik vurgusu yapılırken, Başkan Sertaslan Gemlik’te bulunan kurumlarla yapılacak istişare ile Gemlik’i hep beraber ileriye taşıyacaklarını belirtti.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Ağah Arda ve Meclis Başkanı Hasan Yıldırım göreve seçilen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ı kutlayarak görevinde başarılar diledi.

Ağdemir, “Yanınızda olacağız”

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan’ın her zaman yanında olacaklarını belirtirken yeni görevi için tebrik ederek Gemlik için atılacak adımlarda destek vereceklerini ifade etti. Ağdemir konuşmasının devamında, “Gemlik için ortak istişare kültürünü her zaman önemsiyoruz. Benim arzum ilçemizde bulunan ilçemizde bulunan kurumlarla ortak istişare yaparak Gemlik’i yönetmenizdir” dedi.

Başkan Sertaslan, “Kenti tüm bileşenleriyle yöneteceğiz”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan ise Gemlik’i tüm bileşenleriyle yönetmek istediklerini ve ortak akılla yönetmeye önem verdiklerini ifade ederken, Gemlik’in de arzusunun bu şekilde olduğunu da belirtti. Gemlik’in Türkiye’nin ekonomisinin özellikle limancılık sektöründe lokomotiflerinden de biri olduğunu söyleyen Sertaslan, ilerleyen günlerde fabrikaların ve limanların insan kaynakları sorumlularıyla bir araya gelme isteğini Başkan Ağdemir’e iletti. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasının devamında, “Belediye olarak vatandaşlarımıza, kurumlarımıza, STK’larımıza, muhtarlarımıza ve o konu kimi ilgilendiriyorsa ona sormadan iş yapmayacağız. Gemlik’in barışın ve huzurun kendi olarak anılmasını istiyoruz. Biz büyük bir aileyiz” dedi.

“Sanayiciyle bir araya gelmek istiyorum”

Gemlik Serbest Bölgesi’nin Türkiye’nin ekonomik kalkınmasında büyük bir pay sahibi olduğunu ama bunun Gemlik’te yaşayan vatandaşlara istihdam olarak yansımadığını belirten Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “On servis aracı hareket ediyorsa sadece iki araç Gemlik’e geliyor. Bu işverene ekstra maddi külfet getiriyor. Gemlik’te bulunan fabrikaların insan kaynakları müdürleriyle bir araya gelerek bunun nedenleriyle ilgili toplantı yapmak istiyorum. Serbest bölgedeki istihdamdan Gemlik için gerekli payı alamıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Sertaslan, “ortak Adımlarla Gemlik’i İleriye Taşıyacağız”Sertaslan, “ortak Adımlarla Gemlik’i İleriye Taşıyacağız”
EDİTÖR
Enes Bilgiç
Enes Bilgiç
İlginizi Çekebilir
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
Minik veterinerler görev başında
Minik veterinerler görev başında
Bursa’da unutulmaz gece
Bursa’da unutulmaz gece
Son Haberler
Bursa, yağmur ve sise teslim
Bursa, yağmur ve sise teslim
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
Dünya Kupası’ndaki maç programımız belli oldu
Dünya Kupası’ndaki maç programımız belli oldu
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
Erasmusic’e Sertasalan’lı Kapanış
Erasmusic’e Sertasalan’lı Kapanış

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.