• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
10:40
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
10:36
Dünya Kupası’ndaki maç programımız belli oldu
10:33
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
09:00
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
08:30
Minik veterinerler görev başında
03:24
Muş’tan kara haber!
03:18
Bursalılar yarına dikkat! Bir uyarı da Valilik'ten
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Gemlik'te 23 Nisan coşkusu pencerelerden taştı
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 24 Nisan 2020 - 11:45
Güncelleme: 28 Ekim 2025 - 04:30

Gemlik'te 23 Nisan coşkusu pencerelerden taştı

Gemlik’te 23 Nisan coşkusu pencerelerden taştıGemlik Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Gemliklilerin ayağına getirdi.Koronavirüs salgını nedeniyle toplu katılımlı ve kalabalık etkinliklerin yasaklaması, Gemlik’te 23 Nisan coşkusunun yaşanmasına engel olmadı. Bir süredir bayrama hazırlanan Gemlik Belediyesi, 22 Nisan akşamı internet üzerinden yayınlar başlatırken bayram için hazırlanan iki otobüs bando ve kostümlü kahramanlar eşliğinde ilçe sokaklarında gezerek Gemlikli çocuklara keyifli anlar yaşattı.Kısıtlamalar kutlamalara engel olmadıGemlik Belediyesi’nin bir süredir sosyal medya hesapları üzerinden, takipçilerinden istediği bayram konulu fotoğraf ve video yayınları ile bayram kutlamaları başladı. 22 Nisan akşamı yayınlanan yarım saati aşkın videoda Gemlikli çocuklar en güzel bayram mesajlarını verirken ertesi gün ise Gemlikli çocukların yine bayram temalı fotoğraflarından oluşan video yayınlandı. Öğle saatlerinde belediye hoparlöründen marşlar ve nostaljik parçalar çalınmaya başlandı. Özel olarak hazırlanan üzeri açık iki otobüs ise belediye önünde bando ve kostümlü kahramanlar ile beş saat boyunca Gemlik sokaklarında turladı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da otobüslerin birinde yer alarak Gemliklileri selamladı.Başkan Sertaslan: “Bayramı evlerinize getirdik!”“Siz sağlıkla evde kalın diye bayramı sizlere getirdik” diyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “geçtiğimiz bir yılda 23 Nisan’ımızı da 19 Mayıs’ımızı da 29 Ekim’imizi de coşkuyla kutlamıştık. Fakat bu yıl hepimizin sağlığını ilgilendiren bu salgın nedeniyle etkinliklerimizi farklı şekilde gerçekleştirdik. Otobüslerimiz Gemlik sokaklarında gezerken pencerelerini, balkonlarını süslemiş çocukların bizlere sevinçle el salladıklarını, bütün hemşerilerimizin bizlere coşku ve mutlulukla eşlik ettiklerini gördük. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi.23 Nisan’da doğan çocuklar unutulmadıÖte yandan Gemlik Belediyesi, 23 Nisan doğumlu 28 çocuğa da pasta ve hediyeler gönderdi. Belediye ekiplerinin ulaştırdığı doğum günü hediyelerini çocuklar mutlulukla karşılarken, Başkan Sertaslan da görüntülü konuşma ile çocuklara mutlu yıllar diledi.Gemlik’te 23 Nisan kutlamaları, saat 21.00’de belediye hoparlörlerinden çalınan İstiklal Marşı ve Gemliklilerin balkonlardan hep bir ağızdan “Bir Başkadır Benim Memleketim” ve “Hoş Gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” parçalarına eşlik etmeleri ile sona erdi.

Bursa Haberleri
24 Nisan 2020 - 11:45
Güncelleme: 28 Ekim 2025 - 04:30
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Gemlik’te 23 Nisan coşkusu pencerelerden taştı
Gemlik’te 23 Nisan coşkusu pencerelerden taştı

Gemlik Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu Gemliklilerin ayağına getirdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle toplu katılımlı ve kalabalık etkinliklerin yasaklaması, Gemlik’te 23 Nisan coşkusunun yaşanmasına engel olmadı. Bir süredir bayrama hazırlanan Gemlik Belediyesi, 22 Nisan akşamı internet üzerinden yayınlar başlatırken bayram için hazırlanan iki otobüs bando ve kostümlü kahramanlar eşliğinde ilçe sokaklarında gezerek Gemlikli çocuklara keyifli anlar yaşattı.

Kısıtlamalar kutlamalara engel olmadı

Gemlik Belediyesi’nin bir süredir sosyal medya hesapları üzerinden, takipçilerinden istediği bayram konulu fotoğraf ve video yayınları ile bayram kutlamaları başladı. 22 Nisan akşamı yayınlanan yarım saati aşkın videoda Gemlikli çocuklar en güzel bayram mesajlarını verirken ertesi gün ise Gemlikli çocukların yine bayram temalı fotoğraflarından oluşan video yayınlandı. Öğle saatlerinde belediye hoparlöründen marşlar ve nostaljik parçalar çalınmaya başlandı. Özel olarak hazırlanan üzeri açık iki otobüs ise belediye önünde bando ve kostümlü kahramanlar ile beş saat boyunca Gemlik sokaklarında turladı. Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan da otobüslerin birinde yer alarak Gemliklileri selamladı.

Başkan Sertaslan: “Bayramı evlerinize getirdik!”

“Siz sağlıkla evde kalın diye bayramı sizlere getirdik” diyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “geçtiğimiz bir yılda 23 Nisan’ımızı da 19 Mayıs’ımızı da 29 Ekim’imizi de coşkuyla kutlamıştık. Fakat bu yıl hepimizin sağlığını ilgilendiren bu salgın nedeniyle etkinliklerimizi farklı şekilde gerçekleştirdik. Otobüslerimiz Gemlik sokaklarında gezerken pencerelerini, balkonlarını süslemiş çocukların bizlere sevinçle el salladıklarını, bütün hemşerilerimizin bizlere coşku ve mutlulukla eşlik ettiklerini gördük. Çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk her şeye değer” dedi.

23 Nisan’da doğan çocuklar unutulmadı

Öte yandan Gemlik Belediyesi, 23 Nisan doğumlu 28 çocuğa da pasta ve hediyeler gönderdi. Belediye ekiplerinin ulaştırdığı doğum günü hediyelerini çocuklar mutlulukla karşılarken, Başkan Sertaslan da görüntülü konuşma ile çocuklara mutlu yıllar diledi.

Gemlik’te 23 Nisan kutlamaları, saat 21.00’de belediye hoparlörlerinden çalınan İstiklal Marşı ve Gemliklilerin balkonlardan hep bir ağızdan “Bir Başkadır Benim Memleketim” ve “Hoş Gelişler ola Mustafa Kemal Paşa” parçalarına eşlik etmeleri ile sona erdi.

EDİTÖR
Enes Bilgiç
Enes Bilgiç
İlginizi Çekebilir
Emekten Sanata Uzanan Yolculuk Girişimcilere İlham Oldu
Emekten Sanata Uzanan Yolculuk Girişimcilere İlham Oldu
Osmangazi Belediyesi, Arap Şükrü Sokağı’nı Tarihi Kimliğine Kavuşturuyor
Osmangazi Belediyesi, Arap Şükrü Sokağı’nı Tarihi Kimliğine Kavuşturuyor
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
Engel tanımayanlar için seramik atölyesi
Son Haberler
Emekten Sanata Uzanan Yolculuk Girişimcilere İlham Oldu
Emekten Sanata Uzanan Yolculuk Girişimcilere İlham Oldu
Osmangazi Belediyesi, Arap Şükrü Sokağı’nı Tarihi Kimliğine Kavuşturuyor
Osmangazi Belediyesi, Arap Şükrü Sokağı’nı Tarihi Kimliğine Kavuşturuyor
Bursa, yağmur ve sise teslim
Bursa, yağmur ve sise teslim
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Bursa’da ezber bozan teknoloji!
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
Gece kulübünde yangın faciası: 25 ölü!
Zabıtadan fırın denetimi
Zabıtadan fırın denetimi

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.