• Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları
Anasayfa
  • Bursa Haberleri
  • Haberler
  • Siyaset
  • Şehir Haberleri
  • Dünya
  • Ekonomi
  • Magazin
  • Dizi ve Fragmanlar Eğitim Sağlık Spor Teknoloji Yaşam
  • Ara
SON DAKİKA:
19:14
Haber alınamıyordu; dere yatağında cansız bedeni bulundu
14:48
Başkan Bozbey’e Gürsu’da sevgi seli
13:53
Mustafakemalpaşa Büyükşehir’le yenileniyor
12:55
Özgür Özel'in dokunulmazlık dosyası Meclis'te
12:46
Bahçeli: Gerekirse İmralı’ya ben giderim
Video Galeri Foto Galeri
A
Büyüt
A
Küçült
  1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. 2. Etap'ta anahtarlar dağıtılıyor
Bursa Haberleri
Yayınlanma: 02 Haziran 2021 - 11:48
Güncelleme: 26 Ekim 2025 - 15:00

2. Etap'ta anahtarlar dağıtılıyor

Gemlik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cihatlı Mahallesi Toplu Konutlar 2. Etap’ta anahtar, tapu ve yapı kullanma ruhsatları hak sahiplerine veriliyor.Altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlanan 2. Etap Toplu Konutlar’da hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Teslimine başlanan 180 dairenin hak sahipleri, erken saatlerden itibaren Gemlik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne gelerek anahtarlarını almaya başladılar. Yığılma oluşmaması için sağlık tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek işlemleri gerçekleştirilen hak sahipleri, anahtarlarını teslim almanın mutluluğunu yaşadılar. Hak sahiplerine belgeleri Gemlik Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan verdi.Başkan Serataslan: “2. Etap’ta sözümüzü tuttuk”Cihatlı’daki 2. Etap Toplu Konutlar’ın Haziran ayında teslim edileceği sözünü verdiklerini hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak sözlerinde durduklarını ve vatandaşlara dairelerini teslim etmeye başladıklarını söyledi.Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “İnşaatı bitmiş olmasına rağmen altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklediğimiz 2. Etap’ta hak sahiplerine tapularını, ruhsatlarını ve anahtarlarını teslim ediyoruz. Cihatlı çevresinde ihtiyaç duyulan tüm alanlarda çalışmalarımız devam edecek. Gemlik’imizin yeni cazibe merkezi olacak bölgeyi hep birlikte güzelleştirecek, konforlu ve güvenli bir yaşam alanı haline getireceğiz.”

Bursa Haberleri
02 Haziran 2021 - 11:48
Güncelleme: 26 Ekim 2025 - 15:00
TAKİP ETTAKİP ET
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
2. Etap’ta anahtarlar dağıtılıyor
Gemlik Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cihatlı Mahallesi Toplu Konutlar 2. Etap’ta anahtar, tapu ve yapı kullanma ruhsatları hak sahiplerine veriliyor.

Altyapı çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlanan 2. Etap Toplu Konutlar’da hak sahipleri dairelerine kavuşuyor. Teslimine başlanan 180 dairenin hak sahipleri, erken saatlerden itibaren Gemlik Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’ne gelerek anahtarlarını almaya başladılar. Yığılma oluşmaması için sağlık tedbirleri kapsamında sosyal mesafeye dikkat edilerek işlemleri gerçekleştirilen hak sahipleri, anahtarlarını teslim almanın mutluluğunu yaşadılar. Hak sahiplerine belgeleri Gemlik Belediye Başkan yardımcısı Zeynep Akış Serintürk ve Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan verdi.

Başkan Serataslan: “2. Etap’ta sözümüzü tuttuk”

Cihatlı’daki 2. Etap Toplu Konutlar’ın Haziran ayında teslim edileceği sözünü verdiklerini hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik Belediyesi olarak sözlerinde durduklarını ve vatandaşlara dairelerini teslim etmeye başladıklarını söyledi.

Başkan Sertaslan şöyle konuştu: “İnşaatı bitmiş olmasına rağmen altyapı çalışmalarının tamamlanmasını beklediğimiz 2. Etap’ta hak sahiplerine tapularını, ruhsatlarını ve anahtarlarını teslim ediyoruz. Cihatlı çevresinde ihtiyaç duyulan tüm alanlarda çalışmalarımız devam edecek. Gemlik’imizin yeni cazibe merkezi olacak bölgeyi hep birlikte güzelleştirecek, konforlu ve güvenli bir yaşam alanı haline getireceğiz.”

2. Etap’ta anahtarlar dağıtılıyor2. Etap’ta anahtarlar dağıtılıyor2. Etap’ta anahtarlar dağıtılıyor
EDİTÖR
Enes Bilgiç
Enes Bilgiç
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir Meclisi’nde araç tahsisi tartışması!
Büyükşehir Meclisi’nde araç tahsisi tartışması!
Bursa’da bir zehirlenme vakası daha!
Bursa’da bir zehirlenme vakası daha!
Bursa’da SANTEK Zirvesi
Bursa’da SANTEK Zirvesi
Bursa’da görenler hemen telefona sarıldı! Uludağ’ın üzerinde…
Bursa’da görenler hemen telefona sarıldı! Uludağ’ın üzerinde…
Son Haberler
Haber alınamıyordu; dere yatağında cansız bedeni bulundu
Haber alınamıyordu; dere yatağında cansız bedeni bulundu
Bursaspor’a kötü haber!
Bursaspor’a kötü haber!
Büyükşehir Meclisi’nde araç tahsisi tartışması!
Büyükşehir Meclisi’nde araç tahsisi tartışması!
Yunanistan’da Türkiye endişesi
Yunanistan’da Türkiye endişesi
Zelenski yarın Türkiye’ye geliyor
Zelenski yarın Türkiye’ye geliyor
Gemlik sahilleri yaza hazırlanıyor
Gemlik sahilleri yaza hazırlanıyor

Ana Sayfa
Bursa Haberleri
Haberler
Siyaset
Şehir Haberleri
Dünya
Ekonomi
Magazin
Dizi ve Fragmanlar
Eğitim
Sağlık
Spor
Teknoloji
Yaşam
Foto Galeri
Video Galeri
Biyografiler
Yerel Haberler
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
  • Bursa Haberleri
  • Dizi ve Fragmanlar
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Haberler
  • Magazin
  • Sağlık
  • Şehir Haberleri
  • Siyaset
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yaşam
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Biyografiler
  • Yerel Haberler
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
Google Play
ücretsiz indirin

  • Rss
  • Sitene Ekle
  • Künye
  • İletişim
  • Gizlilik İlkeleri
  • Çerez Politikası
  • Kullanım Şartları

Haber16.com "AA - İHA - DHA" ajansları abonesidir.
Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.
Copyright © 2017-2024 Haber16.com Tüm Hakları Saklıdır.