Bursa Haber 16 Haberleri internet gazetesi
    09 Þubat 2012 Perþembe

SIFIR NOKTADA KILIÇDAROÐLU ÇÖMELMEDÝ, ÇÜNKÜ

  Gencay Yýlmaz

          
         SIFIR NOKTADA KILIÇDAROÐLU ÇÖMELMEDÝ, ÇÜNKÜ

VEKÝL KUL, CHPLÝ BOZBEYÝN DÝÞÝNÝ ÇEKERSE…



Yer. Güney Marmara Aðýz ve Diþ Saðlýðý Merkezi. Diþlerini bu hastaneye yaptýran AK Parti Bursa Milletvekili Ali Kul, diþlerinden memnun olduðunu belirterek Nilüfer Belediye Baþkaný Mustafa Bozbey’i koltuða oturtarak diþlerinin bakýmýný yaptý. Baþkan Bozbey’de AK Partili Kul’un diþlerini tedavi etti. Baþlarýnda ise Hastanenin Baþhekimi Prof. Dr. Rýza Altun vardý.


Açýlýþta Büyükþehir’i temsilen Refik Yýlmaz, Nilüfer Belediye Baþkaný Bozbey’de vardý. Açýlýþtan sonra mükemmel bir hastane görüntüsü veren Diþ hastanesi ziyaret edildi. Her türlü iþlem burada yapýlýyor. Ortodondi Uzmaný Dr. Murat Selek’te bu hastanede çalýþacak. Baþarýlý bir doktor olan Selek’le birlikte Diþ saðlýðý merkezinde 4 adet klinik bulunuyor. 4 diþ hekimi, 1 protez uzmaný, 1 Ortodontist ve 2 pratisyen hekim ile hizmet verilecek.


 


            ***      ***      ***      ***      ***



 


 


7 DEVLET TEK MÝLLET VURGUSU


Yýldýrým Belediyesi Meclis kararý ile tüm üye parti belediye meclis üyelerinin onayý ile Ahmet Taner Kýþlalý Meydaný nýn bir bölümüne yapýlan ve 7 kardeþ ülkenin bayraklarýnýn dalgalandýðý Bayrak Alaný açýldý.
            7 kardeþ devlet, Azerbaycan, Türkmenistan, Kýrgýzistan, K.K.T.C, Özbekistan, Kazakistan ve Türkiye bayraklarýnýn göndere çekildi. 80 metre yüksekliðinde 340 metrekare geniþliðinde olan Türkiye nin en büyük Türk Bayraðý nýn altýnda dalgalanacak olan 7 kardeþ devletin bayraklarý Türkiye nin yaný sýra diðer devletler için büyük anlam taþýyor. Yýldýrým Belediye baþkaný Özgen Keskin, birlik ve beraberlik üzerine vurgu yaptý ve meclis üyelerine teþekkür etti. Çok sayýda vatandaþýn hazýr bulunduðu törende bayraklarýn göndere çekilmesi ile inanýlmaz bir coþku yaþandý.


***      ***      ***      ***      ***      ***


SIFIR NOKTADA KILIÇDAROÐLU ÇÖMELMEDÝ, ÇÜNKÜ…


Ülkemin sorunlarý var. Çözüm bekliyor.  Siyasilerimiz ise sýfýr noktada çömeldin, ayakta durdun tartýþmalarýný yapýyor. Baþbakan Erdoðan’ýn Genel Kurmay Baþkaný Org. Ýlker Baþbuð ile Gediktepe mevzilerini ziyaretinde çömelmiþ halde fotoðraflarýnýn basýna yansýmasýnýn ardýndan tartýþmalar baþlamýþtý. CHP Lideri Kýlýçdaroðlu Baþbakan’ýn çömelmesini eleþtirdi ve sýfýr noktaya gitti. “Ayakta fotoðraf verdi ama tartýþma daha da deðiþik boyut aldý. Kýlýçdaroðlu’nun ve Baþbakan’ýn boyu tartþýldý. Kýlýçdaroðlu boyu kadar siperin arkasýnda durdu” diyen de oldu “Oturan Erdoðan’ýn boyu bile Kýlýçdaroðlu’ndan uzundu” diyen de... Kum torbalarýnýn boyu yükseltilmiþ ve Baþbakan Erdoðan’a göre boyu daha kýsa olan Kýlýçdaroðlu çömelmedi belki ama çömelse bu kadar eleþtiri oklarýný üzerine çekmez ve magazinsel olarak biz basýn mensuplarýna malzeme vermezdi.


Ayakta durdu, durmadý tarzýndaki bir iþ, iþin magazin kýsmý. Ýnsanlar hayatýný ortaya koyarak, canýný vererek, bu ülkenin birliði, dirliði için mücadele verirken bu tip konularý magazin konusu yapmak iþin ciddiyetiyle, önemiyle baðdaþmaz. MHP Genel Baþkaný Devlet Bahçeli’nin dediði gibi, "Bu tartýþmalar Türkiye ye yakýþmamaktadýr. Oraya gitmek isteyen, ayakta da durabilir, çömelir de daha da dik durabilir." Tartýþmalar düzeysiz ve yersiz. Terör konusunda ciddi çözüm bekliyor. Ana Muhalefet Lideri Kýlýçdaroðlu’nun bölgeye gitmesi güzeldir. Sorunlarýn çözümü için destek olsunlar. Ýþbirliði içinde olsunlar.


***      ***      ***      ***


 



AK PARTÝ DE BAÞESKÝOÐLU DIÞINDA ÝSTÝFALAR OLUR MU?


Erken seçim olacak mý? olmayacak mý tartýþmalarý devam ediyor. Her ne kadar iktidar partisi erken seçim yok demiþ olsa da, CHP ve MHP erken seçim istiyor. Ankara gündemi sürekli deðiþiyor. Birilerinin düðmeye bastýðý konuþuluyor.


Kaset skandalý sonrasýnda CHP’den Baykal’ýn istifa etmesinde ve yerine Kemal Kýlýçdaroðlu’nun gelmesi, Mustafa Sarýgül ün parti kurmaktan vazgeçmesi, CHP’den ayrýlanlarýn yeniden CHP’ye dönmesi, PKK’nýn harekete geçmesi, iç ve dýþ bazý güç odaklarýnýn Tayyip Erdoðan ý devirme ortak paydasýnda birleþmiþ olmalarýný göstermiyor mu? Planlarda ortaya çýkan ve iddia edilenlere göre projenin ilk ayaðý tamamlandý. Siyaseti dizayn edenlerin önündeki engel Baþbakan Erdoðan. Çünkü, hala güçlü bir lider. Anketlerde ise AK Parti birinci parti. Murat Baþeskioðlu partiden istifa etmeden önce Bir ulusal gazetede çýkan habere göre 9 kiþinin AK Parti’den istifa edeceðini belirtmiþti. Baþeskioðlu’ndan sonra partiden en fazla 8 kiþinin daha istifa ederek AK Parti’yi  erken seçime zorlamak istiyorlar. Bu nedenle tekil istifalar gelirse kimse þaþýrmasýn. Düðmeye basýlmýþ. Çalýþmalar devam ediyor.


***      ***      ***      ***      ***


 



 

2010-07-06 Bu yazý  430  kere okundu

SON YAZILARI

BÝMER’E YAPILAN BAÞVURULAR…BAÞBUÐ’UN TUTUKLANMASI VE YAPILAN YORUMLAR…ÖZEL HASTANELERDE HANGÝ HASTALIKTAN FARK ALINMAYACAK? FRANSA VE 1915 OLAYI.. AK PARTÝLÝ KILIÇ GÜVEN TAZELEDÝ. BAKAN ÇELÝK BURSA’DAYDI? MÝNÝK GÝZEM, BU KEZ AÐLATTI. AK PARTÝDE KONGRELER KALDIÐI YERDEN. BAYKAL’IN 2 GÜNLÜK BURSA ZÝYARETÝ.. HÝCRÝ YILBAÞI VE MUHARREM AYININ ÖNEMÝ. BAÞBAKAN YARDIMCISI ARINÇ’TAN 3 MADDELÝK UYARI. BEDELLÝDE HER YAÞA BÝN TL. ÖÐRETMENLER GÜNÜ… AK PARTÝ KONGRESÝ. MEHMETCÝKLERÝN HARÇLIKLARI BEDELLÝ ASKERLÝK VE VÝCDANÝ RET TARTIÞMALARI TÜRKÝYE’NÝN MARKA DEÐERÝ . CUMHURÝYET TARÝHÝNDEKÝ DEPREMLER. GECEKONDULAR YIKILACAK MI (!) AYASOFYA CAMÝÝNDE BAYRAM NAMAZI. AYASOFYA TARTIÞMALARI. BAÞKAN ALTEPE'DEN "KÜLTÜREL MÝRAS" DERSÝ. BEYOÐLU'NDA VATANDAÞ BAÞKAN. BAÞKAN FAKIBABA’DAN BELEDÝYECELÝK DERSÝ. FAKIBABA, BAKAN ÇELÝK ÝÇÝN NE DEDÝ?

YORUMLAR

Ücretsiz ABONELÝK

 

http://www.haber16.com/images/mailgrup.JPG

E-Posta :

 

KÖÞE YAZARLARI
VÝDEO HABERLER
Avusturalya Uzaylý Videosu
Avusturalyalý gencin çektiði ve bugun internete düþen uzaylý video görüntüleri kamu oyunda büyük infial uyandý
Anketler
Bursaspor bu sene süper ligi kaçýncý bitirir?
1. Sýrada þampiyon bitirir
2. sýrada bitirir
3. sýrada bitirir
Ýlk beþe bile giremez!
DÖVÝZ KURLARI


ÇOK OKUNANLAR
Ulusal Manþetler


Facebook Aðýmýz

bursastore busmek bursagaz bursahaber buski turizm kolesterol nedir zona hastaligi ebru sam wenice kids suyun önemi
Gemlik Haberleri inegöl Orhangazi Haberleri Osmangazi Haberleri Nilüfer Mustafakemalpasa iznik Haberleri Büyükorhan Haberleri Gürsu Haberleri
Kursunlu Alanyurt Haberleri çakirli Demirtas Akçalar çeltikçi Boyalica Kinik Harmancik
Kumla Haberleri Cerrah Haberleri Narlica Emek Haberleri çali Ovaazatli Elbeyli Kestel Haberleri Keles Haberleri
Karacaali Haberleri Tahtaköprü Sölöz Kirazli Gölyazi Tatkavakli   Barafaki Yenisehir
Gemsaz Haberleri Yeniceköy Yeniköy Ovaakça Görükle Tepecik Haberleri Mudanya Haberleri Orhaneli Haberleri Yildirim
Kumsaz Haberleri       Hasanaga Yalintas Güzelyali Karincali Karacabey Haberleri
        Kayapa Haberleri Yesilova Zeytinbagi Göynükbelen
Uludag Haberleri Ramazan Heykel Haberleri Merinos Haberleri Ulu Cami Cumalkizik Acemler Haberleri    
RSS © 2010 Bursa Haber 16 Haberleri internet gazetesi
Site iceriğinin telif hakkı bildirilmeksizin kullanılması yasaktır
Haberci Davetiye Bursa FM Plaket