Bursaspor’da Galatasaray’ý 18 yýl aradan sonra Ýstanbul’da yenmenin mutluluðu yaþanýrken, yöneticiler þampiyonluðun bu sene de en güçlü adayýnýn Bursaspor olduðunu söylediler.
Galatasaray maçýný deðerlendiren Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ýrfan Koç, "Bursaspor þampiyon oldu ve bu sezon ikinci maçtaki çýkýþýmýz ile baþarýnýn tesadüf olmadýðýný herkesin görmesi gerekiyor. Çok güzel bir maç oldu" dedi
"GEÇEN SENEKÝ OYUNUMUZA BU SENE GOL EKLEDÝK"
Geçen sezon oynanan ve 0-0 beraberlikle biten maçýn bu maç ile hemen hemen ayný olduðunu kaydeden Koç, "Ayný kalitede bir maç oldu, fakat bu sene gol olmalý diye düþündük ve iki gol atmayý baþardýk. Güzel bir skor, güzel bir maç. Üç puaný kendi hanemize yazdýrarak seyircimize bir sevinç yaþattýk" diye konuþtu.
Bursaspor’un þampiyon kadrosunu ve avantajýný koruduðunu hatýrlatan Koç, "Yapýlan takviyeler ile lige iyi bir baþlangýç yaptýk. Daha iyi olacaðý düþüncesindeyim. Bu sene yeniden zirveye ve þampiyonluða adayýz" þeklinde konuþtu.
"GALATASARAY’I YILLAR SONRA YENMENÝN MUTLULUÐUNU YAÞIYORUZ"
Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yedikardeþ ise, yýllar sonra Galatasaray’ý Ýstanbul’da üstün bir þekilde yenmenin mutluluðunu yaþadýklarýný ifade ederek, "Üç puaný aldýk þehrimize dönüyoruz Bursaspor büyük takým olma yolunda bayaðý ilerledi. Buna herkes þahit oldu. Güzel oynadýk, takým gibi oynadýk ve 3 puaný aldýk" dedi.
http://www.gundem16.com/haber_detay.php?kimlik=18644