Osmangazi Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takýmý, Bölgesel 2. Lig A Grubunda 2010 sezonuna hýzlý bir giriþ yaptý.
Kulüp, sezon baþýndan beri oynadýðý 4 maçýn dördünü de farklý skorla kazanarak hedefine emin adýmlarla ilerliyor. Osmangazi Belediyespor Kulübü kendi evinde ilk maçýný Kütahya Belediyesi ile oynadý. Osmangazi, 71–27 skor elde ederek, lige iyi bir giriþ yaptý. Ýkinci hafta ise Balýkesir takýmýný kendi evinde deplasmanda 62–42 farklý bir skorla yendi. Ligin 3. haftasýnda Çanakkale takýmýný 77–29 skorla kendi evinde yenerek yine maçý almayý baþardý. En son bu hafta Ýzmir’de oynadýðý ligin 4. maçýnda, Ýzmir RSK takýmýný 81–45 yenerek baþarýsýný taçlandýrdý.
Osmangazi Belediyespor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takýmý Antrenörü Ýsmail Öztürk, "Geçen sene kýl payý kaçýrdýðýmýz 1. Lig yükselme maþlarýnda çok iyi mücadele ettik, fakat talihsizliklerle karþýlaþtýk. Bu sezon hedefimiz 1. Lige yükselmek. Bu hedef için haftanýn 5 günü yoðun bir antrenman yapýyoruz" dedi.
Heyecanlý oyun temposuyla seyirciyi kendisine baðlayan Osmangazi Belediyespor Kulübü, kadrosunda bulundurduðu yýldýz oyuncularýyla da kendinden söz ettiriyor.