BURSA – Bursa Büyükþehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eðitimi Kurslarý (BUSMEK) Mudanya Kurs Merkezi kursiyerlerinin yýl boyunca ürettikleri nadide eserler, özel bir sergiyle beðeniye sunuldu.
Mudanyalý sanatseverlerden yoðun ilgi gören el sanatlarý sergisi, BUSMEK Mudanya Kurs Merkezi’nde izlenime sunuldu. Kursiyerlerin sergi sevincine, Mudanya Kaymakamý Adem Öztürk, Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Harun Sagun, BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammet Soysal ile BUSMEK yöneticileri ve öðretmenleri ortak oldu. BUSMEK tarafýndan yürütülen çalýþmalarý takdirle izlediðini ifade eden ve ilçedeki kurslarda özellikle Mudanya’nýn simgelerine yönelik eserler üretilmesinin gerekliliðine deðinen Kaymakam Öztürk, bunun ilçenin tanýtýmýna katký saðlayacaðýný ve Mudanya Mütareke Binasý’nýn da desen olarak kullanýlacaðý eserlerin ilgi göreceðine inandýðýný söyledi.
BUSMEK Genel Koordinatörü Muhammet Soysal, desteklerinden dolayý Kaymakam Öztürk ve Ýlçe Milli Eðitim Müdürü Sagun’a çini tabak hediye etti. Sanatseverler ise kursiyerlerin göz nuru ürünlerini ilgiyle inceleyip, çalýþmalar hakkýnda ayrýntýlý bilgiler aldý.