Gemlik Belediyesinde sürdürülen soruþturma kapsamýnda önceki gün gözaltýna alýnan ve tutuksuz yargýlanmak üzere mahkemece serbest býrakýlan Ümmet D.bir üst mahkemeye yapýlan itiraz sonrasý tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ümmet D.’nin gazetemiz hakkýnda kendilerine iftira attýðýmýz iddiasýyla suç duyurusunda bulunmak için Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna þikayet dilekçesi veren CHP ilçe baþkaný Cem Güler’in yanýnda gözaltýna alýndýðý öðrenildi.
Edinilen bilgiye göre; Cumhuriyet Baþsavcýlýðý tarafýndan baþlatýlan soruþturma kapsamýnda çok sayýda kiþinin ifadesini alan yetkililer, belediyenin doðrudan alým yaptýðý firmalar arasýnda yer alan ve boya badana iþi yaptýðý öðrenilen Ümmet D. Önceki gün çýkartýldýðý mahkemece tutuksuz yargýlanmak üzere serbest býrakýldýðý öðrenilirken, Cumhuriyet Savcýsýnýn bir üst mahkemeye yaptýðý itiraz sonrasý dün tutuklanarak cezaevine konuldu.
Þikayete gitti, Tutuklandý
Öte yandan göz altýna alýnarak tutuklanan Ümmet D.’nin, CHP ilçe baþkaný Cem Güler tarafýndan iftira ve karalama haber yaptýðýmýz iddiasý ile beraber yaptýklarý basýn açýklamasýnýn ardýndan Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna þikayet dilekçesi verdiði sýrada savcýnýn talimatý ile göz altýna alýndýðý ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiði öðrenildi.
Gemlik Gündem Gazetesi
































