Bursa Haber 16 Haberleri internet gazetesi
    08 Þubat 2012 Çarþamba

Ýnegöl'e Modern Cazibe Merkezi ÝNEGÖL'E MODERN CAZÝBE MERKEZÝ

Temel atma törenine AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kýzýlcýklý, Belediye Baþkaný Alinur Aktaþ, AK Parti Ýl Baþkaný Sedat Yalçýn, ÝTSO Baþkaný Metin Anýl ile çok sayýda davetli katýldý..

2010-07-11 - 11:54

 

Belediyesi'ne ait eski Perþembe Pazarý'nýn bulunduðu 72 dönümlük alanda yap iþlet modeliyle yaptýrýlan cazibe merkezinin temeli törenle atýldý.
Temel atma törenine AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kýzýlcýklý, Belediye Baþkaný Alinur Aktaþ, AK Parti Ýl Baþkaný Sedat Yalçýn, ÝTSO Baþkaný Metin Anýl ile çok sayýda davetli katýldý. Cazibe merkezinin 30 yýllýk kullaným hakkýný 10 milyon 500 bin TL'ye alan Kýrcalý A.Þ'nin yönetim kurul baþkaný Alaattin Kýrcalý, "1960 yýlýndan bugüne kadar sektörde elde ettiðimiz tecrüberimizin bir devamý olacak olan cazibe merkezi Ýnegöl'e büyük katký saðlayacak. Cazibe merkezinin tamamlanmasý ile bu alan için verilen kararýn ne kadar doðru olduðu ortaya çýkacak. 2001 Mayýs ayýnda tamamlanarak hizmete girmesini planladýðýmýz cazibe merkezi ilçeye hareket getirecek" dedi.
Milletvekili Sedat Kýzýlcýklý ise, Ýnegöl'ün eðitimden saðlýða kadar her alanda hýzla geliþtiðini ifade etti. Belediye Baþkaný Alinur Aktaþ da, yaptýðý konuþmada, "Ýnegöl'ün en önemli sosyal projlerinden birisi olacaðýna inandýðým cazibe merkezi, Ankara yolunun kenarýnda, mevcut Ýnegöl, yeni Ýnegöl ve Alanyurt'un arasýnda merkezi bir mevkidedir. Cazibe merkezi Ýnegöl'ün en stratejik noktasýnda yapýlmaktadýr. Eski Perþembe Pazaryeri, eski terminal, hal ve tahýl binasý ile Cennet Aile Çay Bahçesi'nin bulunduðu alan boþaltýldý. Bura inþa edilecek cazibe merkezi Ýnegöl'ün gerçek manada geliþmesi bakýmýndan en büyük projelerin baþýnda gelmektedir. Ýnegöl'ün bir çekim noktasýna, buluþma alanýna, etkileyici bir kent meydanýna, hem alýþveriþe, hem eðlenmeye vakit ayýrabileceði bir cazibe merkezine acil ihtiyacý vardýr. Cazibe merkezi projemiz bu ihtiyaca fazlasý ile cevap verecektir. Proje için Ýnegöl Belediye'nin hazýrladýðý alan 59 bin metre karedir. Yeþil alan, kavþak, otopark ve yollarý da dikkate aldýðýmýzda, 72 bin metre karelik alan projelendirerek düzenlendi. Projemizin 22 bin 700 metre karelik bölümü zemin inþaat alanýdýr. Merkezin çevresini ring yolu, servis ve ulaþým imkanlarý ile düzenledik. Bu düzenleme sürekli ve saðlýklý trafik sirkülasyonunu saðlayacaktýr. Yapýlaþmanýn etrafýnda yolla bütün tasarlanan 600 araçlýk açýk otoparkla birlikte, 11 Bin 960 m2' büyüklüðündeki zemine de 390 adet araç kapasiteli otopark planlýyoruz. Yapýlarýn etrafýnda modern peyzaj uygulamalarý, su oyunlarý, yeþillendirme ve bol aðaçlandýrma dikkat çekecektir. 8 adet sinema salonu, bowling ve fitness salonlarý tasarladýk. Bu bölümde ayrýca kafe, lokanta ve restoranlar yer alacaktýr. Mescit ve bakým odasýna kadar bir merkez de olmasý gereken her þeyi düþündük. Bütün bu alanlarýn kontrol ve iþletilmesi, iþletmeci firmaya ait olacaktýr. Büyük bir alýþveriþ merkezi, yapý marketi, teknoloji marketi ve birbirinden baðýmsýz 60 ayrý dükkaný ile halkýmýzý alýþveriþe çeken cazibe merkezimiz, kültür ve sanat donatý alanlarý ile de gençliðimizi burada zaman geçirmeye teþvik edecektir" dedi.
Konuþmalarýn ardýndan cazibe merkezinin temeline ilk harç konuldu.




YORUMLAR

Haber16.Com Sitesine Facebook Aracýlýðý ile Atýlan Dinamik ve Genel Yorumlar


Bursa Bölge Kategorisine Ait Diðer Haberler

MAG Gemlik C Ekibi Eðitimlerine Baþladý Þehit Cemal Ý.Ö.okuma kampanyasý Kamusen'e MHP ziyareti Gemlikte yeni okulun temeli atýldý Gemlik'te intihar Osmangazi'den bir ilk Tirebolular Gecesi Darmstad çözüme kavuþuyor Oktay Kahveci 1. oldu Saðlýklý yaþam kompleksi Cumhuriyet Caddesi kapanmýyor Faizsiz ekonomik sistem TSM rüzgarý Strese ve öfkeye dikkat Ölüm Tuzaðý Ekmeðimize sahip çýkacaðýz Küçük Havacýlar Diyar Diyar Anadolu Örnek iþyeri belgesi Gemlikte Deprem! Gemlikte intihar giriþimi Aktif gençlik derece ile döndü 6 yýldýr Beyaz Bayrak sahibi Üniversite Sanayi iþbirliði Belediyeler Birliði Avrupa'da Saðlýk için el ele Tahtakale'den baþkana teþekkür Brüksel çýkartmasý Nilüfer köylü pazarý hazýr Sema gösterisi büyüledi
Ücretsiz ABONELÝK

 

http://www.haber16.com/images/mailgrup.JPG

E-Posta :

 

KÖÞE YAZARLARI
VÝDEO HABERLER
Avusturalya Uzaylý Videosu
Avusturalyalý gencin çektiði ve bugun internete düþen uzaylý video görüntüleri kamu oyunda büyük infial uyandý
Anketler
Bursaspor bu sene süper ligi kaçýncý bitirir?
1. Sýrada þampiyon bitirir
2. sýrada bitirir
3. sýrada bitirir
Ýlk beþe bile giremez!
DÖVÝZ KURLARI


ÇOK OKUNANLAR
Ulusal Manþetler


Facebook Aðýmýz

bursastore busmek bursagaz bursahaber buski turizm kolesterol nedir zona hastaligi ebru sam wenice kids suyun önemi
Gemlik Haberleri inegöl Orhangazi Haberleri Osmangazi Haberleri Nilüfer Mustafakemalpasa iznik Haberleri Büyükorhan Haberleri Gürsu Haberleri
Kursunlu Alanyurt Haberleri çakirli Demirtas Akçalar çeltikçi Boyalica Kinik Harmancik
Kumla Haberleri Cerrah Haberleri Narlica Emek Haberleri çali Ovaazatli Elbeyli Kestel Haberleri Keles Haberleri
Karacaali Haberleri Tahtaköprü Sölöz Kirazli Gölyazi Tatkavakli   Barafaki Yenisehir
Gemsaz Haberleri Yeniceköy Yeniköy Ovaakça Görükle Tepecik Haberleri Mudanya Haberleri Orhaneli Haberleri Yildirim
Kumsaz Haberleri       Hasanaga Yalintas Güzelyali Karincali Karacabey Haberleri
        Kayapa Haberleri Yesilova Zeytinbagi Göynükbelen
Uludag Haberleri Ramazan Heykel Haberleri Merinos Haberleri Ulu Cami Cumalkizik Acemler Haberleri    
RSS © 2010 Bursa Haber 16 Haberleri internet gazetesi
Site iceriğinin telif hakkı bildirilmeksizin kullanılması yasaktır
Haberci Davetiye Bursa FM Plaket